Reality-tähti: Nenäleikkaus pilasi seksielämäni

Tositv-tähti Lauren Pope myöntää, ettei hänen miehensä halua häntä kuten ennen. Syynä tähän on nenäleikkaus.

Tositv-tähti Lauren Popella on omituinen ongelma. Vastikään tehty nenäleikkaus pilasi tähden seksielämän. Vastanäyttelijänsä Kirk Norcrossin kanssa seurusteleva Pope valittaa, että makuuhuoneessa oli hiljaista operaation jälkeen.

– Me emme voineet harrastaa seksiä leikkauksen takia. Lääkäri kielsi tekemästä mitään, mikä nostaa verenpainetta, Pope valittaa.

Selibaatti kesti vain kaksi päivää, mutta aktiiviseen seksielämään tottunut nainen oli silti turhautunut. Pope huomasi, ettei mies halunnut häntä enää samalla tavalla kuin ennen.

– Luulen, että hän oli vain hämmentynyt.

Norcross on jo aiemmin myöntänyt, ettei halua tyttöystäväänsä samalla tavalla kuin ennen. Paljastus tuntuu Popesta nöyryyttävältä. Tähti sanoo tietävänsä, ettei ole maailman kaunein ihminen, mutta Norcross ei alunperinkään kiinnostunut hänestä ulkonäön takia.

– Vitsailemme siitä, että hän on kuin kaksi eri ihmistä. Hänessä on puoli, joka on uskomaton, ja sitä minä rakastan. Sitten hänessä on impulsiivinen puoli, joka uskoo, että hän voi paeta nöyryyttämällä minua, Pope analysoi.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja