Real Madridin seuraikoni ja kapteeni pyytää siirtoa pois seurasta – "He kertoivat saaneensa erittäin hyvän tarjouksen"

Real Madridin presidentti Florentino Perez on kertonut espanjalaisen radiokanavan Onda Ceron haastattelussa seuran kapteenin Sergio Ramosin pyytäneen lupaa jättää seura ilmaisella siirrolla.

Espanjan maajoukkueen 33-vuotiaan topparin sopimus ulottuu vuoteen 2021, mutta Ramos on osoittanut halukkuutensa siirtyä Kiinan Superliigaan.

Ramos ja tämän agentti olivat kertoneet Perezille nimettömältä seuralta tulleesta "erittäin hyvästä tarjouksesta", joka ei kuitenkaan pysty maksamaan espanjalaisen siirtosummaa.

– Kerroin Ramosille, että Real Madridin on mahdotonta päästää kapteeniaan lähtemään ilmaiseksi, Perez sanoi haastattelussa BBC:n mukaan.

– He tulivat luokseni toimistolle ja kertoivat saaneensa Kiinasta erittäin hyvän tarjouksen, mutta heidän sääntönsä eivät salli siirtosumman maksua.

Raporttien mukaan Ramosin ja Perezin välit tulehtuivat päättyneen kauden Mestarien liigan neljännesvälierissä, jolloin Ramos sai pelikiellon ensimmäisessä osaottelussa Ajaxia vastaan tahallisesta keltaisesta kortista ollen näin sivussa kohtalokkaasta toisesta osaottelusta.

Ramos on pisimpään Real Madridia palvellut pelaaja. Hän on tehnyt 84 maalia 606 ottelussa siirryttyään Sevillasta vuonna 2005. Real-vuosina hän on voittanut neljä kertaa sekä La Ligan että Mestarien liigan.

Lue myös:

    Uusimmat