Messin osuma ei riittänyt – Barcelonalle valtava pettymys myös Espanjan kentillä

Valencia voitti jalkapallon Espanjan cupin mestaruuden, kun se kukisti Sevillassa pelatussa loppuottelussa Barcelonan maalein 2–1 lauantaina.

Valencia teki molemmat maalinsa avausjaksolla, kun Kevin Gameiro osui reilun 20 minuutin jälkeen, ja Rodrigo noin kymmenen minuuttia myöhemmin.

Toisella jaksolla Lionel Messi nosti Barcelonan toiveita kavennuksellaan. Barcelona sai vielä viidennellä lisäaikaminuutilla kulmapotkun, mutta ei pystynyt hyödyntämään tilannetta ja tasoittamaan peliä.

Cup-tappio oli toinen iso pettymys Barcelonalle lähiviikkoina. Se voitti Espanjan mestaruuden, mutta jäi ilman Mestarien liigan finaalipaikkaa hävittyään karmivalla tavalla 0-4 Liverpoolin vieraana välierän toisessa osassa.

Pääkuvan videolla kuvaa Barcelonan Liverpool-tappiosta.