Real Madridin harjoituskausi päättyi nöyryyttävään sukellukseen verivihollista vastaan – "Me pelasimme ystävyysottelua, ja he tulivat kuin se olisi ollut finaali"

Diego Costa mätti neljä maalia, kun Atletico Madrid nöyryytti paikallisvastustajansa Real Madridin 7–3 harjoituskauden ottelussa New Yorkissa.

Costa sai hattutempun kokoon jo ensimmäisellä puoliajalla ja lisäsi neljännen ennen kuin joutui ulosajetuksi reilun tunnin kohdilla. Myös Costan kiistakumppani, Real-pakki Daniel Carvajal ajettiin kentältä punaisella kortilla.

Costa avasi maalinteon ensimmäisellä peliminuutilla. Atletico johti 4–0 alta puolen tunnin.

–  Aloitimme todella huonosti. Pelaajat tietävät sen ja ovat pettyneitä. Ei tätä tarvitse märehtiä, tämä oli harjoitusottelu. He olivat parempia, siinä kaikki, summasi Real-valmentaja Zinedine Zidane.

Siirtohuhujen kohteena oleva Real-hyökkääjä Gareth Bale pääsi kentälle vajaaksi puoleksi tunniksi.

– Me pelasimme ystävyysottelua, ja he tulivat kuin se olisi ollut finaali. Meidän on tuotava sama intensiteetti jokaiseen peliin. He olivat parempia kaksinkamppailuissa, kakkospalloissa, paineistuksessa. He olivat maalin edessä myös tänään teräviä, joukkueen kapteeni Sergio Ramos sanoi Real Madridin verkkosivuilla.


Lue myös:

    Uusimmat