Kotiyleisö buuasi ja vihelsi Real Madridin mahalaskun jälkeen Mestarien liigassa – ”On normaalia, että kannattajat ilmaisevat itseään”

Real Madrid kärsi keskiviikkona seuran historian suurinumeroisimman kotitappion eurokentillä, kun TsSKA Moskova niisti madridilaiset lukemin 3-0. TsSKA voitti joukkueiden molemmat keskinäiset kohtaamiset alkulohkossa, mutta sijoittui silti lohkojumboksi Madridin edetessä lohkovoittajana jatkoon ennen AS Romaa.

Madridin päävalmentaja Santiago Solari teki seitsemän vaihtoa kokoonpanoon, joka voitti La Ligassa sunnuntaina Huescan. Esimerkiksi Vinicius Jr. ja puolustaja Javi Sanchez debytoivat Mestarien liigassa.

– Oli tärkeää antaa nuorille ja loukkaantumisista toipuneille pelaajille mahdollisuus, mutta emme odottaneet tällaista tulosta, Solari sanoi toimittajille Reutersin mukaan.

– Otin avauskokoonpanon kanssa riskejä ja kannan vastuuni siitä. Emme vakuuttaneet omalla tai vastustajan rangaistusalueella, mutta TsSKA vakuutti ja siksi tämä peli päättyi näin.

Espanjan maajoukkuepelaaja Marco Asensio oli lähellä viedä Realin ottelussa johtoon avausjakson puolivälissä, mutta viimeistely-yritys pysähtyi tolppaan.

Solari yritteli herätellä joukkuetta toisella jaksolla ottamalla kentälle Gareth Balen, mutta tämä oli koitua kohtalokkaaksi, sillä loukkaantumisherkkä walesilainen satutti nilkkaansa ja häntä jouduttiin hoitamaan kentän pinnassa. Bale pystyi lopulta kuitenkin jatkamaan ottelua.

Potkitun Julen Lopeteguin tilalle Real Madridin päävalmentajaksi nimetty Solari on voittanut nyt kahdeksan ottelua ja hävinnyt kaksi.

Päävalmentajalla ei ollut ongelmia kuunnella kotiyleisön vihellyskonserttia keskiviikkona.

– On normaalia, että kannattajat ilmaisevat itseään, jos he eivät ole tyytyväisiä näkemäänsä, mutta myöskään joukkue ei ollut tyytyväinen, Solari sanoi.

Alapuolella olevissa videoissa TsSKA Moskovat maalit keskiviikolta


 



Lue myös:

    Uusimmat