Mikä vapari! Helsingissäkin maalannut Real Madrid -tähti ratkaisi voiton ensimmäisellä kosketuksellaan

Real Madrid toipui aikaisesta takaiskusta ja voitti sarjanousija Almerian lukemin 2–1 uuden La Liga -kauden avausottelussaan sunnuntaina.

Italialaisvalmentaja Carlo Ancelotti oli tehnyt viisi muutosta sekä Mestarien liigan että UEFA Super Cupin voittaneeseen avauskokoonpanoonsa. Muun muassa Antonio Rudiger ja Aurelien Tchouameni hyppäsivät kehiin tehdäkseen debyyttinsä.

Päätös näytti aluksi menneen pieleen, kun hyökkääjä Largie Ramazani avasi Almerian maalihanat yllätettyään kuudennella minuutilla saksalaistoppari Rudigerin.

Vinicius Juniorilla oli useita tilaisuuksia tasoittaa ottelu, mutta maalivahti Fernando Martinez torjui ainakin kolme kertaa ratkaisevasti brasilialaisen lähietäisyydeltä tekemät laukaukset.

Realilla oli ensimmäisellä puoliajalla lähes 70 prosenttia hallussaan ja 17 maalintekoyritystä kotijoukkueen vain paria vastaan. Maalitykki Karim Benzema ei myöskään vakuuttanut.

Real kuitenkin lisäsi painetta tauon jälkeen, kun Ancelotti heitti Luka Modricin, Eden Hazardin ja David Alaban kehiin.

Lucas Vazquez teki tasoituksen 61. minuutilla, jonka jälkeen Alaba laukoi komean voittomaalin vapaapotkusta yläkulmaan 75. minuutilla.

Katso ylälaidan videolta, miten Real Madrid taisteli sarja-avauksessaan voittoon.

– Se oli monimutkainen ottelu, he tutkivat hyvin paikat, jotka jätimme puolustuksen taakse, Ancelotti sanoi pelin jälkeen.

– Tchouameni ja Camavinga eivät näyttäneet todellista laatuaan ja potentiaaliaan, mutta joskus Real Madridin paita on raskas taakka nuorille pelaajille.

– Luotan täysin siihen, että he kehittyvät, koska he ovat korkeatasoisia pelaajia.