Real Madrid rokotti Atalantaa virheistä – Manchester City tyylipuhtaasti jatkoon

Real Madrid ja Manchester City ottivat paikkansa Mestarien liigan puolivälierissä. Real kaatoi Atalantan yhteismaalein 4-1 ja City oli Borussia Mönchengladbachia parempi yhteismaalein 4-0.

Real Madrid käytti Atalantan virheet karulla tavalla hyväkseen. Avausjaksolla Atalanta-vahti Marco Sportiello potkaisi pallon suoraan Luka Modricille, joka syötti Karim Benzeman maalintekoon.

Juttu jatkuu videon jälkeen

Real Madrid löi viimeisen naulan Atalantan arkkuun toisella jaksolla, kun kapteeni Rafael Toloi kaatoi Viniciuksen rangaistuspotkun arvoisesti. Sergio Ramos laittoi pallon pilkulta tarkasti alakulmaan.

Atalanta onnistui vielä avaamaan maalitilinsä, kun Luis Muriel täräytti komean vapaapotkun Realin verkkoon, mutta Marco Asensio kuittasi osuman seuraavasta hyökkäyksestä.

3-1-voittonsa myötä Real Madrid eteni jatkoon yhteismaalein 4-1.

Manchester City tyylipuhtaasti jatkoon

Manchester City eteni ongelmitta Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 4-0.

Avausosassa Borussia Mönchengladbachin 2-0 kaatanut City aloitti toisen osaottelun sähäkästi, kun Kevin De Bruyne ja Ilkay Gündogan onnistuivat kumpikin maalinteossa ennen kuin ottelu oli ehtinyt vanhentua edes 20 minuuttia.

Lisäosumia ei enää nähty, joten City pyyhälsi kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 4-0.