Pyörremyrsky riehui Manchesterissa – City -tähti mätti hattutempun 11 minuuttiin!

Manchester City toipui jalkapallon Mestarien liigassa Atalantan johtomaalista ja painoi lopulta pyörremyrskyn lailla 5–1-voittoon. Illan hahmoksi noussut Raheem Sterling mätti toisella jaksolla hattutempun 11 minuuttiin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Atalanta siirtyi avausjaksolla johtoon, kun Ruslan Malinovski laukoi pallon rankkarista vasempaan kulmaan. Pilkku tuomittiin, kun Fernandinho torppasi Josip Ilicicin etenemisen rangaistusalueen sisäpuolella jaloillaan. 


City nousi kuitenkin 2–1-johtoon jo avausjakson aikana Sergio Agüeron maaleilla. Ensin hän osui Raheem Sterlingin keskityksestä ja jälkimmäisen hän viimeisteli rangaistuspotkusta, jonka isännät saivat Andrea Masiellon taklattua Sterlingin kumoon.

Toisella jaksolla esiin astui Sterling. Ensimmäisensä hän viimeisteli 58. minuutilla, seuraavan 64. minuutilla ja kolmantensa 69. minuutilla – kolme maalia 11 minuuttiin!

Cityn Phil Foden ajettiin lopuhetkillä ulos, kun hän otti kaksi varoitusta seitsemän minuutin aikavälillä. Ottelu oli kuitenkin jo käytännössä taputeltu eivätkä italialaiset onnistuneet taistoa enää kaventamaan.

Kaikki kauden kolme Mestarien liiga -otteluaan voittanut Manchester City johtaa C-lohkoa yhdeksällä pisteellä. Dinamo Zagrebilla ja Shakhtar Donetskilla on neljä pistettä, ja Atalanta on yhä nollilla.

Lue myös:

    Uusimmat