RB Leipzigin rynnistys ei kaatanut Real Madridia – Manchester City lasketteli leikiten jatkoon

Vauhdikas vastahyökkäys tuottaa tuloksen – Vinicius Jr. vie Real Madridin johtoon 1:25
Vinicius Junior iski Real Madridin 1–0-johtomaalin

Real Madrid ja RB Leipzig pelasivat 1–1-tasapelin Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Real Madrid eteni puolivälieriin yhteismaalein 2–1.

Vauhdikas ja paikoin jopa kuumatunteinenkin ottelu tarjosi ensimmäisen maalinsa vasta toisella jaksolla, kun Jude Bellingham teki hienon esityön Vinicius Juniorille, joka iski Real Madridin johtoon.

RB Leipzig ei kuitenkaan lamaantunut takaiskusta, vaan iski nopeasti takaisin. Viniciuksen kanssa toisella jaksolla yhteen ottanut Willi Orban toi Leipzigin tasoihin vain kolme minuuttia Real Madridin osuman jälkeen.

RB Leipzig ei luovuta – Willi Orban puskee saksalaisryhmän mukaan ottelupariin 1:08
Willi Orban iski RB Leipzigin tasoihin pian Viniciuksen avausmaalin jälkeen.

Leipzigilla oli ottelussa monia lupaavia mahdollisuuksia lisämaaleihin, mutta vierailijat eivät pystyneet ohittamaan kelpo pelin pelannutta Andriy Luninia toistamiseen.

Dani Olmo nosti pallon ottelun lisäajalla ylärimaan, mutta tätä lähemmäksi Leipzig ei enää päässyt.

Näin ollen Real Madrid marssi puolivälieriin yhteismaalein 2–1.

Manchester City leikiten jatkoon

Manchester City voitti FC Kööpenhaminan maalein 3–1 ja eteni leikiten puolivälieriin yhteismaalein 6–2.

Avausottelun 3–1 voittanut City ratkaisi otteluparin lopullisesti heti keskiviikkoisen pelin alkuminuuteilla. Manuel Akanji ja Julian Alvarez veivät Cityn kahden maalin johtoon, kun ottelu ei ollut ehtinyt vanhentua edes kymmentä minuuttia.

Kööpenhamina ei taipunut kuitenkaan alakuloon, vaan jatkoi sinnikästä yrittämistään. Yritys palkittiin noin puolen tunnin kohdalla, kun Mohamed Elyounoussi iski pallon hienon vastahyökkäyksen päätteeksi Cityn verkkoon.

Erling Haaland naulasi Cityn illan kolmannen maalin juuri ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla ei maaleja nähty, joten City vei ottelun 3–1 ja koko otteluparin lukemin 6–2.