Real Madrid -puolustajan uskomaton vuosi: Fanikatsomosta avauskokoonpanoon Mestarien liigassa

Jalkapallossa on läpi vuosikymmenien toisinaan luettu tarinoita, joissa jonkun seuran kasvatti on aktiivisesti oman pelaamisensa ohella ollut katsomossa tukemassa edustusjoukkuetta ja eräänä päivänä siirtynyt kannattajapäädystä kentän puolelle. Real Madridin laitapuolustaja Sergio Reguilón on yksi heistä.

Real Madridin vasemman laitapuolustajan pelipaikka on ollut kiveen hakattu koko 2010-luvun. Brasilialaista Marceloa on pidetty pelipaikkansa parhaana maailmassa, mutta Zinedine Zidanen ja Marcelon parhaan ystävän Cristiano Ronaldon poistuminen valkoisista on vienyt myös Marcelon pelaamisesta parhaan terän.

Uuden päävalmentajan Santiago Solarin alaisuudessa kukaan pelaaja ei ole turvassa. Marcelo onkin heikkojen otteiden myötä juuttunut penkille ja Real Madridin kakkosjoukkueesta Castillasta noussut 22-vuotias vasenjalkainen Reguilón on vakuuttavilla esityksillään napannut aloittavan vasemman laitapuolustajan pelipaikan.

Reguilón julkaisi Instgram Storyssaan torstaina videon, jossa hän on Real Madridin kannattajapäädyssä 14. helmikuuta 2018 pelatussa neljännesvälieräottelussa Real Madrid-PSG. Seuraavaksi Reguilón julkaisi kuvan Real Madridin avauskokoonpanosta ennen keskiviikon Ajax-ottelun alkua, jossa espanjalainen seisoo monien vuosi sitten PSG:tä vastaan pelanneiden tähtien rinnalla.

Reguilón lainattiin viimeisen viiden vuoden aikana kahteen otteeseen Castillasta Logroñésiin ja pelaajaa pidettiin jo unohdettuna. Espanjalainen pelaa kokenutta Marceloa vastuullisemmin puolustuspäässä ja on tällä hetkellä 30-vuotiasta brasilialaista luotettavampi valinta päävalmentaja Solarille.

Lue myös:

    Uusimmat