Yksi Real Madrid -tähti muita ilahtuneempi Zidanen paluusta? ”Muutos alkaa nyt”

Zinedine Zidanen paluu Real Madridiin tarkoittaa eri asioita seuran pelaajille. Edellisen päävalmentajan Santiago Solarin alaisuudessa avauskokoonpanoon murtautuneet laitapuolustaja Sergio Reguilon ja Vinicius Junior muistelivat Solaria sosiaalisessa mediassa lämmöllä tämän lähtiessä seurasta. Solarin kanssa sukset ristinyt Isco puolestaan toivottaa Zidanen tervetulleeksi takaisin.

Isco kuului Zidanen luottosotureihin erityisesti kaudella 2016-2017, jolloin hän oli esimerkiksi avauskokoonpanossa Mestarien liigan loppuottelussa Juventusta vastaan.

Tällä kaudella Solarin alaisuudessa Isco on istunut lähinnä vaihtopenkillä ja jopa kokoonpanon ulkopuolella. Espanjalaistähti oireili matkustamalla omilla kyydeillä harjoituskeskuksesta Mestarien liigan Ajax-otteluun. Solarin lausunnot Iscon penkittämisestä viittasivat pelaajan heikkoon fyysiseen kuntoon.

Isco pelasi Solarin alaisuudessa kaikki kilpailut huomioiden vain 16 ottelua, joissa hyökkääjä teki kaksi maalia.

Solarin Realissa Isco ei pelannut yhdessäkään La Liga -ottelussa yli 45 minuuttia. Espanjalaisen pelipaikka vaihteli keskikentän keskustan, hyökkäävään keskikentän ja laitahyökkääjän välillä.

Zidanen paluun myötä Isco odottaa uutta kevättä.

– Muutos alkaa nyt ja tarvitsemme fanit puolellemme, Isco sanoi Marcan mukaan.

– Tältä joukkueelta vaaditaan aina kaikki ja meidän tulee taistella kaikkien pokaalien voitosta. Vuosi ei ole ollut parhaamme, mutta tästä eteenpäin työskentelemme ollaksemme siellä, missä tämän seuran historia vaatii. Se vaatii meitä tulemaan vahvempina takaisin.

Marca kertoo myös seuran presidentin Florentino Perezin odottavan Zidanen tervehdyttävää vaikutusta Iscon pelaamiseen.

– Me kaikki tunnemme Zidanen, ja tiedämme millainen pelaaja ja valmentaja hän on ollut. Hänen paluunsa on hyvä asia kaikille, sillä Zidane rakastaa Real Madridia ja osoitti sen tällä päätöksellä, Isco päätti.

Lue myös:

    Uusimmat