Mainos

Rattijuoppojen kyydistä paljastui etsintäkuulutettuja

Päijät-Hämeen poliisi sai viime yönä sattumalta kiinni kaksi etsintäkuulutettua henkilöä.

Poliisipartio pysäytti ennen puoltayötä Hollolan Heinlammilla henkilöauton, jota kuljetti noin 30-vuotias lahtelaismies. Mies puhalsi nolla promillea, mutta huumeainepikatesti näytti positiivista tulosta muun muassa amfetamiinille. Ajokortiton kuski oli määrätty ajokieltoon vuoden 2014 loppuun saakka.

Matkustajana autossa oli samanikäinen lahtelaismies, jonka hallusta löytyi vähän marihuanaa. Etsintäkuulutetulla miehellä oli kolme valmista passitusta vankilaan aiemmista rikoksista.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kortitta ajosta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Matkustaa huumausaineen käyttörikoksesta. Kuljettaja vapautettiin verikokeen jälkeen, mutta matkustaja jäi odottamaan vankikuljetusta Lahden pääpoliisiasemalle.

Myöhemmin aamuyöstä partio pysäytti Lahden Möysässä noin 30-vuotiaan lahtelaisnaisen kuljettaman auton. Myös tämä kuski puhalsi alkometriin nollat, mutta huumeainepikatesti näytti positiivista usealle eri huumausaineelle.

Nainen käytettiin verikokeessa, jonka jälkeen hänet vapautettiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Auton kyydissä ollut 45-vuotias nainen jäi kuitenkin Lahden poliisiasemalle, sillä hänestä oli annettu etsintäkuulutus.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.