Rasmus Ristolainen ylistää Kaapo Kakkoa: "Hyvältä näyttää hänen meininkinsä"

Vuonna 2014 nuorten MM-kullan Suomelle finaalissa Ruotsia vastaan ratkaissut Rasmus Ristolainen kehuu MTV Urheilun haastattelussa tämän vuoden MM-kullan ratkaissutta Kaapo Kakkoa.

Nuorten MM-kisoja Ristolaisella ei ollut aikaa katsoa. Syynä oli hänen seuransa Buffalo Sabresin tiukka peliohjelma.

– En ehtinyt kyllä yhtään. Tosi huonosti näkyivät pelit USA:n tv:ssä ja meillä oli aika kiireinen ohjelma silloin. En nähnyt yhtään peliä. Koosteita katsoin ja tuloksia seurasin, Ristolainen paljasti.

Ristolaisen mukaan Sabresin kopissakaan kisoista ei paljoa keskusteltu.

– Nyt oli kyllä aika vähän keskustelua. Meillä oli tosi paljon pelejä silloin ja otteluohjelma on ollut viime viikkoina tosi kiireinen. Kukaan ei paljoa tuntunut tietävän.

Ristolainen on tämän kauden mestareita 5–7 vuotta vanhempi. Tuttuja pelaajiakaan ei nuorten MM-kisoissa ollut tositoimissa.

– Huomaan, että joka vuosi, kun tulee nuorempia ja nuorempia, niin ei ole nähnyt niiden pelaavan. Ei ole tuttuja pelaajia, hän sanoi.

Ristolainen ja Kakko ovat molemmat kotoisin Turusta.

– En ole Kaapoa muuten nähnyt kuin treenien ulkopuolella on tullut vastaan muutaman kerran. Joskus, kun olen TPS:n kanssa ollut treenaamassa, on Kaapo ollut A-junnujen kanssa ollut jäällä samaan aikaan. Hyvältä näyttää hänen meininkinsä ja toivottavasti kehitys jatkuu ylöspäin. Siinä on ainekset ihan mihin vaan, kommentoi Ristolainen Kakosta.

Kakko saattaa ensi kesänä olla historian ensimmäinen suomalainen NHL:n ykkösvaraus.

Lue myös:

    Uusimmat