Raskaana ollut äiti eli luksuselämää – sitten pamahti 10 vuoden vankeustuomio: "En voi uskoa"

4:29
Tämä nainen maksattaa hulppean luksuselämänsä sugar daddy -bisneksen avulla.

Stephanie, 30, eli kadehdittavaa luksuselämää, kunnes jäi kiinni huumeiden salakuljetuksesta. Raskaana olleen naisen saamasta vankeustuomiosta kertoo uutissivusto news.com.au.

Stephanie Nelson on kauneusalan yrittäjä, jonka aiempi hulppea elämäntyyli sai monet kateudesta vihreäksi. Nuori nainen oli tuttu näky luksusjahdeilla järjestettävissä julkkisbileissä ja hänet nähtiin ajavan toinen toistaan upeammilla nelipyöräisillä.

Kulissimainen luksuselämä kuitenkin vastikään romuttui, kun kalliin elämän tulonlähteelle löytyi odottamaton selitys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Auton tavaratilasta löytyi salainen kätkö

Stephanie oli liikkeellä Porschellaan Etelä-Ranskassa kesäkuun alkupuoliskolla, kun poliisit tarkoituksenmukaisesti pysäyttivät hänet.

Poliisit olivat seuranneet läheltä, kun nuori nainen oli ajanut satoja kilometrejä kotoaan pikkukylässä sijaitsevaan pubin pihaan, jossa hän oli nostanut autoonsa jotain.

Kun viranomaiset pysäytyksen jälkeen tutkivat ökyautoa, he luulivat aluksi auton olevan tyhjä. Tarkkojen etsintöjen jälkeen he onnistuivat löytämään auton tavaratilasta salaisen kätkön.

Kauneusyrittäjä oli salakuljettanut autonsa tavaratilassa 15 kilon edestä kokaiinia. Huumelasti oli arvoltaan 1,5 miljoonaa puntaa.

Kauneusyrittäjästä kuoriutuikin ammattirikollinen

Poliisin mukaan Stephanien hallusta löydettiin myös puhelin, jota oli lähes mahdotonta jäljittää, mikä puhuu osaltaan ammattirikollisen toiminnan puolesta.

Stephanie oli huumekuriirin roolissa ja harjoitti rikollista toimintaa ”taloudellisen hyödyn saamiseksi”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Puolustajan mukaan Stephanie oli suostunut huumekuriiriksi painostuksen alla. Hänelle oli vain annettu osoite, josta hän haki laukut, joiden sisällöstä hän ei tiennyt mitään.

– Ei ole liioiteltua sanoa, että hän pelkäsi ex-poikaystäväänsä, puolustajana toiminut Christopher Martin puolusti.

Koska Stephanien painostukseen tai ex-miehen väkivaltaisuudelle ei löytynyt riittävästi todisteita, huumekuriirina toiminut nainen myönsi syyllistyneensä törkeään huumausainerikokseen.

Hänelle sekä hänen rikoskumppanilleen langetettiin molemmille 10 vuoden vankeustuomio.

Kasvattaa kaksi lastaan kaltereiden takaa

Tutkinnan yhteydessä selvisi myös, että Stephanie oli pidätyshetkellä 5. kuulla raskaana. Koska nainen sai tuntuvan vankeustuomion, hänen tulee synnyttää ja kasvattaa lapsensa kaltereiden sisällä.

Mirror-lehden mukaan ”hyväksi ja huolehtivaksi äidiksi” kuvailtu Stephanie on toivonut voivansa viettää aikaa tulevan lapsensa kanssa niin kauan kuin viranomaiset sen sallivat.

Stephaniella on ennestään 7-vuotias lapsi, joka on sijoitettu isovanhempiensa luokse.

– Usko pois, tuomarina ei ole helppoa erottaa lasta äidistään tai lausua se tosiasia, että Stephanie tulee viettämään raskauden loppuajan ja tulevan lapsensa ensimmäiset elinvuodet vankilassa, tuomari totesi oikeudessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Rikostausta tuli lähipiirille yllätyksenä 

Hienostuneen naisen rikollinen toiminta tuli kaikille suurena yllätyksenä, sillä Stephanie oli ”hyvästä ja lainkuuliaisesta perheestä”.

– Me aina luulimme, että hän elää todella glamourintäyteistä elämää kauneusalan ammattilaisena. Hän on upea, joten se ei yllättänyt meitä. En voi uskoa, mitä hänen elämässään on oikeasti ollut meneillään, Stephanien lähipiiristä kommentoitiin The Sun -lehdelle.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, The Sunnews.com.au, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja