Mainos

Raskaana olevaa kehotettiin luopumaan koiristaan – naiselta nerokas vastaus

Raskaana oleva nainen haluaa kaikkien kritisoijien tietävän, että koirat ovat hänelle kuin perheenjäseniä, joita kukaan, ei edes lapsi, voi korvata.  

Kun intialaispariskunta Aditya Raheja ja Sanjana Madappa saivat tietää odottavansa lasta, moni heidän ystävistään, perheenjäsenistään ja jopa lääkäreistään kehotti pariskuntaa luopumaan koiristaan. Useat tahot olivat sitä mieltä, että koirat saattaisivat vaarantaa syntymättömän lapsen terveyden. 

Eläinten parissa työskentelevälle Rahejalle rakkaista lemmikeistä luopuminen ei tullut kysymykseenkään. Sen sijaan, että pariskunta olisi noudattanut ystäviensä neuvoa, he päättivät vastata epäilijöille ainutlaatuisella tavalla. He ottivat kaikki viisi koiraansa mukaan perhepotrettiin osoittaakseen, kuinka suuri merkitys koirilla on heidän elämässään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuleva äiti julkaisi kuvien lisäksi Facebookissa koskettavan kirjoituksen nelijalkaisten perheenjäsenten merkityksestä.

Koirat luottavat omistajaansa kuin lapsi äitiinsä

Nainen kirjoittaa raskautensa olleen äärimmäisen vaikea; ensimmäisen kuuden kuukauden aikana hän oli kuin liimattuna vessaan. 

– Aamupahoinvointi todella väsytti minut, enkä olisi jaksanut sitä raskauden loppuun saakka. Minulla oli muutaman viikon hengähdystauko, ennen kuin neljä vuotta sitten sattuneen auto-onnettomuuden aiheuttamat oireet alkoivat vaivata, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennenaikaisen synnytyksen riskin vuoksi Raheja joutui jäämään kotiin. Vaikka raskaus ei edennyt suunnitellulla tavalla, naiselle ei tullut kertaakaan mieleen, että hän olisi halunnut luopua lemmikeistään. Päinvastoin.

– Koirani ovat syy siihen, että selvisin raskaudesta järjissäni. Päivät, jotka vietin itkien, tunsin lohdutusta Diegon pään levätessä sylissäni. Se kertoi, että kaikki järjestyy. Yöt, jotka vietin kylpyhuoneen lattialla, Leo piti minulle seuraa kokeillen hellästi tassulla, olinko kunnossa. Menetin todella tärkeän tytön matkan varrella, Leelan, joka sai minut hymyilemään loppuun saakka. Kun vihdoin nukahdin, Cujo lepäsi jaloillani, Raheja kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen lisää, ettei voinut vaipua itsesääliin näiden ihanien koirien pitäessä hänestä huolta. Raheja toteaa, ettei voisi kuvitellekaan luopuvansa perheenjäsenistä, jotka luottavat häneen yhtä paljon kuin heidän lapsensa tulee tekemään. Hän ei aio korvata perheenjäsentä toisella, vaikka kuka sanoisi mitä.

Lähde: Goodhousekeeping 

***

0:23


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.