Raskaana oleva morsian oli vain minuuttien päässä alttarilta, kun vointi heikkeni – surun murtamasta sulhasesta tulikin yksinhuoltajaisä

Synnytys laitoksella vai kotona? 7:43
Kätilö puolustaa kotisynnytystä – lääkäri muistuttaa riskeistä

Raskaana olevan morsian kuoli aivoinfarktiin Brasiliassa. Vauva onnistuttiin pelastamaan hätäsektiolla.

30-vuotias Jessica Guedes oli kuudennella kuulla raskaana, kun hän kuoli vain minuutteja ennen kuin hänen tarkoituksensa oli astella alttarille, uutisoi Daily Mail. Sulhanen on nyt yksinhuoltajaisä viime hetkellä pelastetulle tyttärelle.

Guedes matkusti limusiinilla kirkolle São Paulon kaupungissa, kun hänen olotilansa heikkeni. Perhe ajatteli pahoinvoinnin johtuvan ahdistuksesta, mutta todellisuudessa kyseessä oli jotain paljon vakavampaa. Gaudes valitti tuntevansa huimausta ja kipua niskassaan.

31-vuotias sulhanen Flavio Gonçalvez odotti morsiantaan alttarilla ja luonnollisesti huolestui viivästyksestä. Pian morsiamen perheenjäsen kuitenkin kertoi, että Guedes oli pyörtynyt autoon. Palomiehenä työskentelevä sulhanen juoksi paikalle ja aloitti elvytyksen.

Sukulainen: "Jessican raskautta seurattiin"

– En voi vieläkään uskoa, että tämä tapahtui. Tuntuu kuin olisin surullisessa elokuvassa, joka saa itkemään ja itkemään. Minun tapauksessani elokuva ei kuitenkaan tule päättymään, vaan kärsimys jatkuu ikuisesti, Gonçalvez sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Guedes todettiin aivokuolleeksi pian sairaalaan saapumisen jälkeen. Syynä oli raskausmyrkytys ja sisäinen verenvuoto sekä aivoinfarkti. 29-viikkoinen vauva pelastettiin hätäsektiolla juuri ennen äidin kuolemaa viime sunnuntaina.

– Jessican raskautta seurattiin, hänellä ei ollut korkeaa verenpainetta raskauden aikana. Hän oli terve, liikkui ja söi hyvin, morsiamen perheenjäsen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat