Mainos

Raskaana oleva ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth: "Kehitin äitiydestä turhan ison mörön"

Salatut elämät -sarjasta tuttu, kansainvälistäkin uraa tekevä näyttelijä Mia Ehrnrooth odottaa esikoistaan.

Mia Ehrnrooth, 30, odottaa esikoistaan syntyväksi keväälle 2018 yhdessä yrittäjäpuolisonsa Joel Roosin kanssa. Salkkareista tuttu näyttelijä ja malli on viettänyt paljon aikaa ulkomailla ja Los Angelesissa, missä hän luo kansainvälistä uraa.

Juuri Suomeen palannut kaunotar aikoo jäädä kotimaahansa ainakin toistaiseksi pidemmäksi aikaa tulevan vauvan vuoksi. Viimeksi hän kävi Los Angelesissa pari viikkoa sitten työasioissa. 

– Olin Los Angelesissa tekemässä töitä. Tein viimeisen mallikeikan "ei raskaana" ollessa. Olin myös tapaamassa ystäviä ja elokuvapuolen kontakteja samalla, Ehrnrooth kertoo. 

Tuleva äiti kertoo käyneensä läpi kiireistä arkea Yhdysvalloissa sopimusneuvotteluiden ja ideoiden osalta. Uuden perheenjäsenen tulo saattaa kuitenkin muuttaa tilannetta.

– Varmasti tilanne kyllä muuttuu jollain tavalla. Miten, se jää nähtäväksi. Tämä oli sellainen asia, mitä mietin alkuraskauden aikana paljon. Kehitin äitiydestä turhan ison mörön. Tuntui haastavalta, että miten tekisin uraa ja olisin äiti. Nyt luottamus omaan kykyyn organisoida ja järjestellä on kasvanut, Ehrnrooth kuvailee.

Ehrnrooth on perustamassa omaa muotiin liittyvää start up- yritystä, joka lanseerataan loppuvuodesta. 

Videolla tähti kertoo, miten pitää huolta itsestään raskauden aikana ja toivoisiko hän tulevan vauvan olevan tyttö vai poika.

Ehrnroothin raskaudesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Salkkarit MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.