Mainos

Rasavillin ailahteleva look

Suloinen nuorinainen ja sekoileva villikko, Mischa Barton on kaikkea tätä. Myös muotiasioissa näyttelijän tyyli on heitellyt upeista kokonaisuuksista oikeisiin muotimokiin.

OC-sarjan kautta suurjulkisuuteen pongahtanut Mischa Barton näytti vuosina 2002 ja 2003 näin suloiselta. Viaton look sopi teinisarjassa vuosina 2003-2006 näyttelleelle Bartonille kuin nenä päähän.

Nuori näyttelijä oli jo tuolloin ihan valmis punaiselle matolle. Harmaa ja väljä bleiseri (kuva alla, ylärivi vas.) sen sijaan olisi kaivannut ainakin parempaa leikkausta.

Vuonna 2004 Mischa poseerasi jo tottuneesti punaisella matolla - ja tietenkin punaisissa. Asuvalinta oli onnistunut, mitä ei voi sanoa toisesta samana vuonna otetusta kuvasta. Kummallinen hippiharso ei sopinut naiselle värin eikä leikkauksen puolesta.

Hippihenkisiä asuja on näkynyt myöhemminkin Mischan päällä. Myös käsi lanteilla -poseeraus on säilynyt naisella samana vuodesta toiseen. Olisiko taito peräisin Mischan malliajoilta?

Villikko nostaa päätään. Päihtyneenä ja kortitta ajellut Mischa Barton pääsi poseraamaan ihan oikeassa pidätyskuvassa.

Rasavilli look nähtiin Bartonin yllä myös myöhemmin: lateksiasu oudolla puuhkalla ei ollut tyylikkäimmästä päästä.

Mischan pukeutuminen on sisältänyt niin täydellisiä onnistumisia kuin muotimokiakin. Punaisen maton Mischa-look on neidon painojojoilusta huolimatta aina upea.

Pikkumusta näyttää pitkän naisen päällä syntisen hyvältä - ihoa näyttävä yläosa on minimekon parasta antia. Ruskea asu henkii entisaikojen glamouria.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.