Räppäritähti Mikael Gabriel rehvakkaana IS:lle: "Cheek ei ole samalla tasolla kanssani"

Viidennen albuminsa julkaissut hiphop-tähti Mikael Gabriel uhoaa Ilta-Sanomien haastattelussa olevansa Suomen kovin räppäri.

Katso yllä Mikael Gabrielin haastattelu EVS-ohjelmassa.

Hiphop-tähti Mikael Gabriel, 28, toteaa tänään Ilta-Sanomissa julkaistussa haastattelussa, että hän "voisi halutessaan valloittaa Helsingin Olympiastadionin".

Gabriel julkaisi kesäkuun alussa uransa viidennen studioalbumin Ääripäät.

Mikael Gabrielin edellinen albumi Versus (2015) on yltänyt tuplaplatinastatukseen. Hänen kappaleitaan on striimattu yli 150 miljoonaa kertaa ja hän sai parhaan miessolistin Emma-palkinnon keväällä 2017.

Gabriel on nähty myös monet artistit suursuosioon nostaneessa Vain elämää -ohjelmassa. Mies toteaa haastattelussa olevansa Suomen paras räppäri, parempi kuin uransa elokuussa lopettava Cheek.

– Jare on tietysti suurin superstara Suomessa, ja hänellä on setti hirveän hyvin kasassa. Mutta ei hän samalla teknisellä tasolla räppäämisessä ole mun kanssani. Räppäys ei ole ylipäätään mun mielestäni Jaren vahvin osa-alue. Hän on tosi taitava kirjoittamaan kertosäkeitä ja melodioita. Ja bisnespuolella ja live-esiintyjänä hän on ihan ylivoimainen, Gabriel arvioi.

– Tai tietysti omasta mielestäni mä olen vieläkin kovempi esiintyjä! räppäri korjaa.

Mikael Gabriel esitteli asuntonsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Katso video alla.


Gabriel vieraili toukokuussa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa marraskuisesta kannabiskärystään. Räppäri joutui putkaan jäätyään kiinni auton ajamisesta kannabiksen vaikutuksen alaisena.

– Ei siinä oikein ehtinyt mitään ajatella. Päällimmäisenä oli sellainen "oh fuck" -fiilis, mies kommentoi Maria Veitolan haastattelussa sitä, miltä tuntui kun hän joutui poliisin pysäyttämäksi.

– Ei se mitenkään kivaa ollut. En suosittele kenellekään.

Veitola kysyi Gabrielilta myös, että mitä tämä ajattelee sanonnasta "Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta".

– Riippuu varmaan siitä, mitä siltä julkisuudelta hakee. Ei se ainakaan päde minun kohdallani, että kaikki julkisuus olisi positiivista. Tai hyvää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja