Räppäri Mäk Gälis kommentoi JVG-elokuvassa nähtävää hänen ja isoveljensä Ville Gallen välistä riitaa: "Siellä on aika kovia tilanteita"

2:22
JVG-elokuva näyttää duon uran varjopuolet – Ville Galle ja Jare Brand kertovat, kuinka selättivät uupumuksen

Rap-artisti Mäk Gälis kertoi JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -kutsuvierasensi-illassa mietteitään elokuvasta ja siinä nähtävästä riitatilanteesta.

JVG-kaksikko Jare Brandin ja Ville Gallen rap-taipaleesta kertova JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -saapui pitkän odotuksen jälkeen valkokankaille perjantaina 25. maaliskuuta. Keskiviikkona järjestettiin kyseisen dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-ilta, johon osallistui myös Ville Gallen pikkuveli, räppäri Mäk Gälis.

Mäk Gälis, oikealta nimeltään Joonas Galle kertoi MTV Uutisille olevansa iloinen siitä, että JVG:n elokuva saapuu vihdoin valkokankaille. Myös hänet nähdään kyseisessä dokumenttielokuvassa.

Kymmenen vuoden ajan kuvatuista videopätkistä koostuva dokumenttielokuva ei ole pelkkää onnen ja suosion ilotulitusta, vaan mukaan mahtuu myös raskaampia kohtauksia. Elokuvassa nähdään muun muassa kohtaus, jossa Ville Gallen ja tämän pikkuveljen riita äityy lähes fyysiseksi.

Elokuvan jo etukäteen nähnyt Mäk Gälis kertoi, että hänen oli aluksi vaikeaa katsoa omaa esiintymistään elokuvassa.

– Siellä on aika kovia tilanteita veljen kanssa. Mutta se on elettyä elämää. Elämässä tulee välillä vaikeita hetkiä, hän totesi.

Mäk Gälis ja Ville Galle vuonna 2017. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mäk Gälis muisteli elokuvassa nähtävän riitatilanteen saaneen alkunsa erimielisyydestä. Hän kertoi myös alkoholilla olleen osuutta asiaan.

Nykyisin veljekset ovat kaiketi hyvissä väleissä keskenään. Mäk Gälis uskoo iän karttumisen näytelleen merkittävää osaa siinä, että kaksikko on saanut sovittua välisensä kärhämät.

– Nuorena ollaan rellestetty, ja nyt ollaan jo aikuisia ihmisiä. Totta kai se on aina kivempaa olla veljen kanssa hyvissä väleissä, hän totesi lisäten, että erimielisyydet ovat myös toimineet hänelle opettavana tekijänä.

– Niin kuin sanoin tuossa leffassakin, niin broidi on idolini. Niin se tulee menemään.

Räppäri kertoi, että hankalista tunteista huolimatta hän suhtautuu elokuvaan hyvillä fiiliksillä.

– Tosi hieno pätkä ja paljon tunteita, hän kertasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja