JVG-duo teki muutama vuosi sitten koskettavan eleen juuri rintasyöpädiagnoosin saaneelle Heidi Sohlbergille: "Se oli ikimuistoinen hetki"

Haastattelussa Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja 3:28
Haastattelussa Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja

Heidi Sohlberg muisteli eilen järjestetyssä JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -dokumentin kutsuvierasensi-illassa rap-kaksikon hänelle osoittamaa koskettavaa elettä.

Helsingin Tennispalatsissa järjestettiin eilen keskiviikkona JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -dokumentin kutsuvierasensi-ilta. JVG-kaksikko Jare Brandin ja Ville Gallen kymmenvuotisesta rap-taipaleesta kertovaa elokuvaa saapui katsomaan muun muassa lukuisista julkisuudenhenkilöistä koostuva vieraskattaus.

Juontajakaksikko Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja saapuivat lukuisten muiden kutsuvieraiden tavoin viettämään leffailtaa.

Sohlberg kertoi MTV Uutisille iloitsevansa siitä, että sai parhaillaan äitiyslomaa viettävän Kuvajan yhdeksi illaksi pois vauvakuplasta.

– Hän ihan laittoi hajuvettäkin, Sohlberg nauroi Kuvajaan viitaten.

– Monien kuukausien jälkeen olen laittautunut tällaista erikoistilaisuutta varten. Olen aivan ihmeissäni, että mitä minä teen täällä, kun minun pitäisi olla kotona vauva sylissäni, Kuvaja komppasi hymyillen.

Sohlberg on tuntenut JVG-duon jo vuosien ajan. Hän kertoi kokeneensa muutamia vuosia sitten ikimuistoisen hetken, kun rap-kaksikko omisti hänelle kappaleen tuhansien ja taas tuhansien Ruisrock-festivaalin juhlijoiden edessä.

– Olimme Ruisrockissa silloin, kun olin saanut noin 1,5 viikkoa aikaisemmin tietää, että sairastan rintasyöpää. JVG:n pojat omistivat minulle Etenee-biisin. Sanoivat, että tämä biisi on omistettu Heidille, että homma etenee. Se oli ikimuistoinen hetki, hän kertoi.

Sohlberg kuvaili JVG-duoa kauniilla sanoilla.

– He ovat niin ihania tyyppejä ja heillä on ihan järjettömän iso sydän. Minun mielestäni se näkyy täällä, kun katsoo tätä porukkaa, miten paljon täällä on heidän ystäviään, hän sanoi viittoen ympärilleen.

Lue myös:

    Uusimmat