Rantaleikki muuttui karmeaksi tragediaksi: Kolmen lapsen isä kiidätettiin sairaalaan – vaara vaanii myös talvella

Perheen rantaleikki muuttui tragediaksi, kun hiekkatunneli romahti isän päälle. Vastaava vaaroja on myös lasten talvileikeissä.

Kolmen lapsen isä Lee Goggin joutui kriittiseen tilaan, kun rannan hiekkaleikit menivät karmealla tavalla pieleen. Lee oli saanut ajatuksen kaivaa hiekkadyyniin tunnelin, joka lopulta romahti hänen päälleen.

Dallasista kotoisin oleva Lee oli vaimonsa, kolmen lapsensa ja muiden perheenjäsenten kanssa Floridassa lomamatkalla. Perheen tarkoituksena oli matkata huvipuistoon, mutta he päättivät poiketa rannalle, jossa lapset saisivat purkaa energiaansa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa se täältä.

Sydän pysähtyi

Leen sisaren mukaan mies kaivoi tunnelia samalla, kun hänen vaimonsa kuvasi leikistä videota. Jossain vaiheessa tunneli romahti. Perhe yritti kaivaa miestä hiekan alta, ja soitti hätänumeroon.

Paikallinen ensihoitohenkilökunta saapui puoli tuntia soiton jälkeen. Nuoren isän sydän oli pysähtynyt, ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Nyt Lee makaa sairaalassa, jossa hänet pidetään hengissä hengityskoneen avulla. Isän sydän lyö, mutta hän ei pysty hengittämään omillaan.

Vaara talvileikeissä

Hiekkaan kaivautuminen on vaarallista, mutta Floridassa myös laitonta.

Vastaavia tapauksia on sattunut maailmalla myös aiemmin. Aiemmin uutisoimme, kuinka kaksivuotias pikkupoika oli hautautunut sortuneeseen hiekkakuoppaan Kaliforniassa. Nopealla toiminnalla pieni lapsi saatiin onneksi pelastettua.

Hiekkaleikkeihin kannattakin kiinnittää erityistä huomiota kesällä ja lomamatkoilla, mutta myös talvisäät voivat tuoda vastaavan vaaran. Lumikasaan kaivettu tunneli tai luola voi myös romahtaa. Vuonna 2016 Yhdysvalloissa asuvien poikien leikit päättyivät traagisesti lumikasan sorruttua.

***

6:32

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja