Mainos

Järkyttävä tapaturma lasten lumileikeissä – hautautuivat valtavan lumimassan alle

Romahtanut lumikasa hautasi alleen kaksi teinipoikaa New Yorkissa. Toinen ystävyksistä pelastui ilmataskun ansiosta kuin ihmeen kaupalla.

13-vuotias Joshua Demarest oli leikkimässä kaivamassaan lumiluolassa ystävänsä Tyler Dayn kanssa, kun valtava kinos yhtäkkiä romahti ja hautasi pojat valtavien massojensa alle. Asiasta kertoo BBC nettisivuillaan.

Joshua kuoli tapaturmassa, mutta hänen ystävänsä Tyler Day löydettiin myöhemmin elävänä. Tyler ehti kuitenkin olla sukelluksissa lumen alla useita tunteja. Järkyttävä tapaus sattui New Yorkissa Greenwichissä.

Tilanne saattoi saada alkunsa lumiaurasta, joka lastasi poikien leikkiessä tuoretta lunta kasan päälle ja tämän arvellaan laukaisseen romahduksen.

Kuolleen pojan ystävä kertoi myöhemmin poliisille, että hän oli kuullut piippausta ennen kuin kaikki pimeni.

Koirien avulla poikien jäljille

Poliisi lähti koirien kanssa etsimään poikia sen jälkeen, kun Tyler Dayn sisko oli ottanut yhteyttä ja kertonut, että poika ei ollut palannut kotiin kello viideltä iltapäivällä paikallista aikaa.

Poliisi pääsi koirien avulla poikien jäljille. Jäljet johtivat teinien kotoa suurelle lumivuorelle, jonka vierestä löytyi kaverusten pulkka.

– Pelastajat siirsivät ainakin seitsemän tonnia lunta paljain käsin, lapioilla ja lumikolilla, Greenwichin poliisipäällikkö George Bell sanoi lehdistötilaisuudessa.

Joshua Demarest löytyi elottomana ja hänet kiidätettiin heti sairaalaan. Poika todettiin kuolleeksi iltakymmeneltä paikallista aikaa. Tuntia myöhemmin pojan ystävä Tyler Day löydettiin kinoksesta. Tylerin arvellaan jääneen eloon ilmataskun ansiosta.

Poliisipäällikkö Bellin mukaan kyseessä oli puhtaasti onnettomuus, eikä kukaan olisi voinut nähdä poikia romahtaneessa kinoksessa.

Kaupungin huoltoviraston ylitarkastaja Leo Flynn kertoo, että hänen työntekijänsä ovat syvästi järkyttyneitä tapahtuneesta ja että heidän oli mahdotonta nähdä teinipoikia lumen alla.

Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.