Koira veti tyynyn alta – sohvalta pudonnut teinipoika halvaantui

Teinipoika halvaantui omituisen tapahtumaketjun seurauksena.

17-vuotias brittipoika Harvey Leyland leikki koiriensa Hugon ja Charlien kanssa sohvalla viime heinäkuussa, kun jotain kammottavaa tapahtui.

Hugo veti sohvalta tyynyn, jonka päällä Harvey oli maannut. Poika putosi sohvalta päälleen laattalattialle, ja lopulta halvaantui putoamisen seurauksena, kertoo muun muassa Yahoo-sivusto.

Harveyn onnistui vielä päästä yläkertaan lepäämään putoamisen jälkeen, mutta hetkeä myöhemmin hän sai halvauskohtauksen. Pojan löysi hänen isoveljensä Bradley, ja pian heidän äitinsä miesystävä soitti ambulanssin. Ambulanssilla kesti seitsemän minuuttia saapua paikalle, ja sinä aikana Harveylla alkoi olla hengitysvaikeuksia eikä hän kyennyt enää kommunikoimaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Haluan vain poikani takaisin"

Sairaalassa teinipoika saatettiin keinotekoiseen koomaan. Harvey oli koomassa neljä päivää. Magneettikuvaus paljasti, että Harvey oli kärsinyt kaksi pienempää aivohalvausta sekä yhden selkäytimeen kohdistuneen halvauksen. Ennen onnettomuutta aktiivinen teinipoika ei pysty enää liikkumaan ilman pyörätuolia, jota hän liikuttaa leuallaan.

Angela-äiti, 57, on perustanut keräyksen GoFundMe-joukkorahoitussivustolla, jotta perheen koti voitaisiin remontoida Harveyn tarpeisiin sopivaksi.

– Harvey haluaa vain tulla kotiin, ja haluan epätoivoisesti saada sen tapahtuvaksi. Haluan vain poikani takaisin.

Harveyn on kuitenkin tarkoitus olla sairaalassa vielä neljä kuukautta. Pojan ei uskota kävelevän tai liikuttavan ylärajojaan enää koskaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Nainen loukkaantui vetovarjo-onnettomuudessa – lantio ja leuka murtuivat 0:48
Tämä nainen puolestaan loukkaantui liitovarjo-onnettomuudessa.

Lähteet: Yahoo, LADBible

Lue myös:

    Uusimmat