Äiti kiidätti esikoistaan sairaalaan – sai samalla puhelun, jossa kerrottiin nuoremman veljen kuolleen toisessa onnettomuudessa: "Aluksi hän ei voinut ymmärtää sitä"

Pahasti kaatunutta esikoistaan sairaalaan kiidättänyt australialaisäiti sai kuulla, että hänen nuorempi poikansa oli kuollut toisessa onnettomuudessa vain minuutteja aiemmin, kertoo muiden muassa The Brisbane Times.

Raskaana oleva kolmen lapsen äiti, Kellie Simpson, oli viemässä 15-vuotiasta esikoispoikaansa Baileytä sairaalaan, koska teini oli kaatunut pahasti kasvonsa loukaten.

Samaan aikaan, kun Bailey loukkasi itsensä, teinin 13-vuotias veli Liam ylitti parin korttelin päässä olevaa vilkasta tietä skootterillaan. Liam törmäsi autoon. Lapsi kuoli saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla.


Koulusta kotiin skootterilla matkannut Liam kuoli törmättyään auton kanssa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kellie sai kuulla järkyttävän uutisen puhelimitse viedessään Liamia sairaalaan.

– Aluksi hän ei voinut ymmärtää sitä ja luuli, että puhelimessa puhunut henkilö oli vain sanonut väärän nimen ja puhui Baileystä. Sitten hän tajusi, että jotain muuta oli tapahtunut, Kellien sisko Danni Simpson sanoo The Brisbane Timesin mukaan.

Tutut ja tuntemattomat ottavat osaa suureen suruun

Bailey vietti sairaalassa muutaman päivän ennen kotiutumistaan. Teini selvisi fyysisesti pelkillä kasvovammoilla ja lohjenneilla hampailla. Kotona surraan nyt Liamin poismenoa.

– Liam, meillä ei ole sanoja kuvata kokemaamme tuskaa siitä, että sinut riistettiin perheeltämme niin aikaisin. Olit suloisin, rakastavin lapsi, joka toi meille iloa syntymästään asti, perhe kirjoittaa Go Fund Me -joukkorahoitussivustolla.

Kellien on määrä synnyttää neljäs lapsensa parin kuukauden kuluttua. Onnettomuus on perheen mukaan jättänyt heidät taloudellisesti epävakaaseen tilanteeseen, sillä vanhemmilla ei ole voimia käydä töissä.

Tähän mennessä ihmiset ovat lahjoittaneet perheelle yli 15 000 dollaria. Rahat tullaan käyttämään Liamin hautajaisiin, Baileyn hampaiden korjaamiseen sekä vauvakuluihin.

Perhe on kiitollinen saamastaan avusta. Taloudellisen avun lisäksi ihmiset ovat tulleet auttamaan perhettä siivoamisessa sekä käyneet kertomassa osanottonsa kukkien ja lahjojen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja