Rantabaari-tähti Johanna Puhakka valmistuu Lontoon näyttelijäopinnoistaan – myös kansainvälinen ura kiinnostaa: "Olen avoin kaikelle"

1:14
Johanna Puhakka nähtiin keväällä Maalla, merellä ja lautasella -ohjelmassa.

Rantabaarissa tähdittävä näyttelijä Johanna Puhakan kesä koostuu töistä, kotimaan matkailusta ja valmistujaisista.

Salatut elämät ja Rantabaarista tuttu näyttelijätähti Johanna Puhakka on uuden ajanjakson äärellä. Puhakka opiskeli viime syksystä lähtien Lontoossa näyttelemistä. Opinnot siirtyivät kevään koronatilanteen aikana etäopinnoiksi, kun hän palasi Suomeen.

Koulua ei kuitenkaan tarvinnut keskeyttää ja pian Puhakka saakin Master of Arts- tutkinnon näyttelemisestä (Teatteritaiteen maisteri). 

– Esitän lopputyönä monologin virtuaalisesti. Oikeasti olisimme esiintyneet isolla lavalla muille. Käy tämä näinkin, Puhakka kertoo.

Alissa-hahmosta tuttu näyttelijä aloittaa parhaillaan Rantabaari-sarjan kolmannen kauden kuvauksia. Suomen lisäksi myös kansainvälinen ura näyttelijänä kiinnostaa.

–Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.

Rantabaarin uudella kaudella Puhakan hahmo joutuu jälleen todella mielenkiintoisten parisuhdekuvioiden pyörteisiin. Käsikirjoituksen saatuaan näyttelijällä oli mennä kahvit rinnuksille, kun hän luki tulevista kohtauksistaan.

– Siellä on aivan hurjaa settiä tulossa. Odotan innoissani ja kauhuissani.

Sarjan kuvauksissa näyttelijä pääsee luonnon äärelle kauniisiin kesämaisemiin. Mikä on muutenkin luontoa rakastavalle näyttelijälle mieluista. Töiden lisäksi Puhakan kesään kuuluu telttailua ja maalla oloa.

– Tykkään ihan hirveästi olla luonnon äärellä, Puhakka kertoo.

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista 3.8. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja