Ranskalainen kaunotar on kuin ilmetty Rihanna – tuo vaikeuksia parisuhderintamalle: "Siksi olen sinkku"

Tämä on ranskalaisten naisten tyylin salaisuus 0:57
Videolla paljastetaan, mikä on ranskalaisten naisten tyylin salaisuus!

Ranskatar kertoo yhdysvaltalaismedioille, että vaikka samannäköisyydestä poptähden kanssa on hyötyä, aiheuttaa se myös harmia.

Alun perin Karibianmerellä sijaitsevasta Martiniquesta Ranskaan muuttanut Yna Sertalf, 23, näyttää monien silmään suuresti poptähti Rihannalta. Yna kertoo LADbible-sivustolle, että hänet pysäytetään monesti kadulla yhteiskuvaa varten. Toisinaan ihmiset vain kuiskuttelevat toisilleen merkitsevästi.

– Minua on luultu Rihannaksi melko usein. Tätä tapahtuu erityisesti turistikohteissa, Yna kertoo LADbiblen mukaan.

Tavallisesti totuus paljastuu, kun ihmiset huomaavat Ynan olevan hieman Rihannaa kookkaampi ja puhuvan ranskaa. Jos ihmiset eivät itse virhettään huomaa, kertoo Yna sen rehellisesti.

Yna kertoi BuzzFeed-sivustolle, että yhteneväisyyden poptähden ulkonäköön huomasi ensimmäisen kerran hänen setänsä Ynan ollessa teini-ikäinen. Sittemmin jopa oma äiti on sekoittanut Ynan Rihannaan.

Ilmaisia drinkkejä ja epäluuloa parisuhdemarkkinoilla


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Siinä missä sekoittaminen Rihannaan on ollut hyödyllistä esimerkiksi baareissa käydessä, on ulkonäöstä ollut haittaa hieman yllättäen parisuhdemarkkinoilla.

Baareissa tuntematon ihminen saattaa tarjoutua maksamaan olettamalleen julkkikselle drinkin, mutta Yna ei voi koskaan olla varma, onko henkilö kiinnostunut hänestä hänen itsensä vai poptähden ulkonäön vuoksi. Yna mukaan hän ei voi mennä takuuseen siitä, etteikö potentiaalinen kumppaniehdokas vain fantasioisi Rihannan näköisen naisen kanssa makaamisesta.

Ynan mukaan rakkauden löytäminen onkin osoittautunut vaikeaksi.

– Olen ollut sinkku nyt noin vuoden, mutta en ikinä alkaisi parisuhteeseen ihmisen kanssa, joka näkee minut Rihannana eikä Ynana, nainen sanoo.

Vaaranmerkkinä Yna pitää erityisesti, jos keskustelun aikana henkilö lipsauttaa huuliltaan liian usein sanan ”Rihanna”.

– Kun puhun jollekulle, ja kuulen liian monesti sanan ”Rihanna”, lopetan heidän tapailunsa, sillä en voi tietää, fantasioiko henkilö Rihannasta, vai haluaako hän oikeasti tutustua minuun. Siksi olen sinkku, Yna sanoo LADbiblen mukaan.

Kaksoisolentoja on muillakin julkisuuden henkilöillä kuin Rihannalla. Muistatko miestä, jota ei ole erottaa Johnny Deppistä? Tai espanjalaismummoa, joka on kuin ilmetty Donald Trump?

Lähteet: LADbible, BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat