Brad Pittin brittiläinen kaksoisolento hämmentää – yhdennäköisyys on aiheuttanut erikoisia ongelmia yksinhuoltajaisän deittailuun

1:09
"Olen kutsunut Brad Pittiä nätiksi tytöksi" – Jarppi Leppälällä on uskomaton tarina Hollywood-tähdestä

Brittiläinen Nathan Meads on saanut jo vuosikausien ajan kuulla olevansa kuin Brad Pittin kaksoisolento.

Englannin Oxfordissa asusteleva kahden lapsen yksinhuoltajaisä Nathan Meads, 35, työskentelee aliurakoitsijana mutta tekee myös keikkaa yhdysvaltalaisnäyttelijä Brad Pittin, 57, imitaattorina.

Meads on kertonut saaneensa kuulla jo parikymppisestä lähtien muistuttavansa Pittia. Muutama vuosi sitten hän päätti alkaa työskentelemään näyttelijän imitaattorina useiden kommenttien kannustamana. Meadsin mukaan hänen ja Pittin yhdennäköisyys aiheuttaa runsaasti hämmennystä, minne hän meneekin. 

– Jotkut sanovat, että minun on oltava hänelle sukua tai että äidilläni on täytynyt olla suhde hänen kanssaan. Monet ihmiset, yhä edelleen, palaavat katsomaan mikäli ovat kävelleet ohitseni tai pyytävät yhteiskuvia. Jotkut toki ottavat kuvia niin, etten edes huomaa sitä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Miehen mukaan yhdennäköisyydellä on myös varjopuolensa. Hän kertoo, että naisten deittailu on vaikeaa, kun näyttää kuuluisalta Oscar-voittajalta. 

– Naiset iskevät minua paljon. Jotkut heistä eivät vain voi uskoa, miten paljon näytän häneltä ja jotkut syyttävät minua catfishingista, Meads kertoo. 

– Ihmiset aina yrittävät soittaa minulle videopuheluita Instagramissa sillä he eivät usko, että olen totta. 

Meads on kertomansa mukaan yrittänyt deittailla naisia erilaisten sovellusten avulla, mutta silti on naisia, jotka syyttävät häntä feikkiprofiilien luomisesta. Jotkut ovat myös alkaneet stalkata Pittin kaksoisolentoa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tällä hetkellä Meads ei etsikään rinnalleen rakasta, vaan pysyttelee mieluummin sinkkuna. 

– En oikeastaan etsi nyt rakkautta enkä halua asettua aloilleni, sillä tyttäreni ovat maailmani ja ykkösprioriteettini. En ole etsimässä Angelinaani. 

Pitt ja Meads eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, mutta Meads toivoo tämänkin tapahtuvan vielä jonain päivänä. 

– Olen iso Brad Pittin fani ja mielestäni hän on hieno näyttelijä. Hän aina suoriutuu rooleistaan erinomaisesti ja vaikuttaa olevan todellinen herrasmies sekä perheihminen, joten se meitä yhdistää vaikka tiliotteemme ovatkin hyvin erilaiset, Meads vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja