Ralf Schumacherilta kova väite Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kolarista – "Lewis ylidramatisoi"

3:18
Videolla kuvaa Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kolarista.

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher uskoo, että Lewis Hamilton ylidramatisoi tämän ja Max Verstappenin puolentoista viikon takaista kolaria.

Verstappen ja Hamilton kolaroivat jo toistamiseen tällä kaudella Monzan GP:ssä. Kolarissa oli myös vaarallisia aineksia, kun Verstappenin Red Bull nousi kanttikivestä Hamiltonin Mercedeksen päälle. Ilman halo-turvakaarta lopputulos olisi voinut olla karmea, sillä halosta huolimatta Hamilton sai Verstappenin renkaasta pienen osuman kypäräänsä.

Hamilton ei loukkaantunut kolarissa vakavasti, mutta hän valitteli kisan jälkeen niskansa arkuutta. Kisan jälkeen Hamiltonin niskaan laitettiin tukiteipit.

Brittitähti oli kuitenkin jo pian kolarin jälkeen New Yorkissa Met Galan punaisella matolla, mikä sai Ralf Schumacherin pohtimaan Hamiltonin väitettyjen vammojen laatua.

– Minusta Lewis ylidramatisoi, kun ottaa huomioon, että hän lensi New Yorkiin seuraavana päivänä voiden hyvin, Schumacher sanoo PlanetF1:n mukaan.

Schumacher painottaa, että Hamilton on poikkeuksellinen kuljettajalahjakkuus, mutta jatkuvat ylistysvirret ja kehut alkavat olla jo hieman liikaa. Varsinkin yksi asia Hamiltonin ympärillä hiertää Schumacheria.

– Hän on vain ihminen ja nämä superlatiivit muuttavat myös persoonaa. Hänen virheisiinsä keskitytään hyvin vähän. Heti, kun hän saa kritiikkiä, Toto Wolff tulee paikalle ja sanoo, ettei noin voi puhua seitsenkertaisesta maailmanmestarista, Schumacher toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja