Ralf Schumacher tylyttää Ferraria – "Aika katkeraa"

3:30
Katso videolta Unkarin GP:n aika-ajojen ratkaisuhetket.

F1-jätti Ferrarin alkukausi on ollut monelta osin tervanjuontia. Vaikka Mercedekset pyyhälsivät kaukana edellä ja myös "Pinkit Mercedekset" Racing Pointit olivat Unkarin aika-ajoissa nopeampia, olivat aika-ajosijoitukset 5 ja 6 aiempiin viikonloppuihin nähden edes kohtalainen suoritus. Entinen F1-kuski Ralf Schumacher ei kuitenkaan arvosta tallin tuoreita puheita.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Viimeksi Itävallassa Ferrarien kilpailu meni pilalle heti ensimmäisellä kierroksella, kun Charles Leclerc ja Sebastian Vettel kolaroivat keskenään. Avauskisassa Leclerc ylsi onnenkin avittamana toiseksi, mutta siinä onkin ollut toistaiseksi oikeastaan ainoa merkittävämpi valonpilkahdus koko Ferrarin kaudessa.

Ferrarin moottoreissa ei ole ollut potkua nimeksikään. Mercedeksiä vastaan Ferrareilla ei tule olemaan ilman jättimäistä onnenpotkua palaakaan.

– Jos mikään ei mene vikaan, neljän Mercedeksen moottoreilla ajavan (kärki)auton pitäisi pystyä karkaamaan. Ferrarin kiihtyvyys ei myöskään auta, koska se on vähän heikkoa, Ralf Schumacher sanoi Sky Sportsilla.

Viimeksi Itävallassa aika-ajotkin olivat Ferrarilta katastrofi, kun Vettel oli vasta kymmenes eikä Leclerc selviytynyt koko päätösosioon. Nyt Ferrarilla iloittiin Unkarissa Vettelin viidennestä ja Leclercin kuudennesta ruudusta.

– En todellakaan pitänyt Ferrarin lausunnosta: "Olemme iloisia, että ylsimme kärkikymmenikköön molemmilla autoilla." Se on hyvä, mutta totta kai se on aika katkeraa, kun kyse on Ferrarista, joka on tehnyt neljä vuotta töitä saadakseen mestaruuden, Schumacher tylytti.

Edellisen valmistajien mestaruuden Ferrari on voittanut 2008 ja viimeisin kuljettajien mestaruus on niinkin kaukaa kuin vuodelta 2007, jolloin Kimi Räikkönen oli ykkönen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja