Rakkaustarina sai alkunsa myrskyisästä kolmiodraamasta – Veikka Gustafssonin pitkä liitto tuli tiensä päähän

Veikka Gustafssonin ja ex-missi Henna Gustafssonin (omaa sukua Meriläinen) suhde alkoi, kun Meriläinen asui avoliitossa entisen puolisonsa kanssa. Myrskyisää kolmiodraamaa seurattiin viikkoja otsikoissa.

Veikka Gustafssonin, 50, ja Henna Gustafssonin, 43, liki vuosikymmenen kestänyt suhde päättyi eroon viime syksynä. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistettiin MTV.fille, että pari jätti yhteisen erohakemuksen lokakuussa 2017.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Seiskan mukaan Henna on muuttanut pois perheen kodista. Vuonna 2014 häitään tanssineella parilla on kaksi yhteistä lasta.

Gustafssonin ja vuonna 1994 Miss Suomeksi kruunatun Meriläisen suhde oli yksi kesän 2009 seuratuimmista seurapiiriuutisista. Tuolloin 41-vuotias Gustafsson rakastui itseään seitsemän vuotta nuorempaan Meriläiseen, joka eli vielä tuolloin avoliitossa pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa.

Kaksikko tutustui toisiinsa työkuvioissa ja ystävyys syveni hiljalleen rakkaudeksi. Suhde paljastui Meriläisen entiselle puolisolle, kun hän avasi vahingossa Hennalle osoitetun kirjeen. Kuoressa oli lentoliput Afrikkaan, jonne Henna oli lähdössä Veikan kanssa.

Kolmiodraama kärjistyi juhannuksena 2009, kun Gustafsson ja Meriläinen menivät hakemaan naisen tavaroita tämän ja ex-puolison yhteisestä kodista. Ex-puoliso oli tuolloin mökillä, ja kun naapurit näkivät taloa tyhjennettävän, poliisit hälytettiin paikalle selvittämään tilannetta.

Ex-puoliso tilitti myöhemmin Iltalehden haastattelussa, että Henna ja Veikka aikoivat tyhjentää koko talon, ”jopa verhot ikkunoista”.

Lue myös:

    Uusimmat