Seiska: Kauramiljonääri JP Kukkonen paljastaa yksityiskohtia dramaattisesta illasta Netta Kukkosen kanssa – poliisit paikalle

Näin suomalaismiljonääri kulutti 700 000 neljässä kuukaudessa 1:11
Katso videolta, kuinka kauramiljonääri puhui syyskuussa kulutuksestaan podcastissa.

Kauramiljonääri Juha-Petteri Kukkonen ja Netta Kukkonen jättivät erohakemuksen joulukuussa 2023.

Suomalainen miljonääri, kauramaidolla rikastunut Juha-Petteri ”JP” Kukkonen ja hänen ex-vaimonsa Netta Kukkosen suhde on ollut otsikoissa viimeisten kuukausien aikana. Pariskunta meni naimisiin toukokuussa vuonna 2023, mutta avioerohakemuksen he jättivät yhdessä 12. joulukuuta – vain vajaa viikkoa aikaisemmin Seiska oli uutisoinut Netan rötöstaustasta.

Nyt JP kertoo Seiskassa heinäkuussa tapahtuneesta episodista, kun virkavalta saapui tämän kotiin ravintolaillan päätteeksi. JP myöntää lehdessä, että hälytyskellot alkoivat soida tuolloin.

– Kotiini kutsuttiin poliisit, koska Netta alkoi riehua humalassa. Hän ryhtyi esittämään poliiseille aivan uskomattomia väitteitä minusta. Poliisit vain totesivat, että parempi varmaan laittaa rouva yöksi putkaan ja veivät hänet mennessään, JP kertoo lehdessä.

Seuraavana päivänä katuvainen Netta kyynelehti ja pyysi anteeksi, vaikka JP oli lehden mukaan jo miettinyt suhteen olevan tässä.

– Meillä oli ostettu matka St. Tropeziin, joten annoin hänelle anteeksi. Sanoin että mennään reissuun, mutta aion tarkkailla, osaako hän käyttäytyä asiallisesti, JP kertoo lehdessä.

Tilanne painoi JP:n mieltä ja hän kuvailee, kuinka suhde oli koeajan tapaisella jaksolla. Lopulta suhde päättyi itsenäisyyspäivänä Netan rötösuutisoinnin jälkeen.

Netta myöntää Seiskassa poliisien tulleen paikalle, koska parilla oli humalassa riitaa. Hän kuitenkin kiistää joutuneensa putkaan, vaan lähteneensä kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat