Rakastatko järjestystä? Muutaman sekunnin taktiikalla viikkaat lapsen yöasun näppärästi – äidin nerokkaalla vinkillä miljoonia katselukertoja somessa

Järjestelmällisen äidin viikkausvinkki on kerännyt miljoonia katselukertoja TikTokissa.

Kaikenlaisia kodin organisointivinkkejä sekä tee se itse -niksejä TikTok-tilillään jakava Ivonne-nimellä somettava perheenäiti on kerännyt erityisen suurta suosiota videollaan, jolla näyttää, miten lasten pyjamat voi viikata laatikkoon nerokkaan järjestelmällisesti, kertoo Metro.

Yli neljä miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Ivonne viikkaa ensin yöasun alaosan ja asettaa sen yläosan päälle. Tämän jälkeen hän taittaa hihat alaosan päälle sekä taittaa t-paidan yläosan yöasun alaosan päälle ja taittaa lopuksi vielä paidan alaosan sen kauluksesta sisään. Tällä tavalla ylä- ja alaosa eivät joudu eroon toisistaan.

Kuulostiko monimutkaiselta? Katso videolta, kuinka näppärästi viikkaus luonnistuu!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Saat meidät muut näyttämään huonoilta"

Video on kerännyt runsaasti kehuja, mutta moni vanhempi on myös tunnustanut, ettei koe aikansa riittävän näin järjestelmälliseen toimintaan.

– Toivoisin olevani yksi tällaisista vanhemmista! Minä vain heitän poikani vaatteet oikeisiin laatikoihin suurimman osan ajasta, hah, tunnusti eräs.

– Kuuntelepas Maija Poppanen! Saat meidät muut näyttämään huonoilta, naureskeli toinen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat