Rakastajansa raa'an murhan tilannut ex-huippuvahti teki paluun pelikentille – vaimo ja ystävät syöttivät naisen ruumiinosat koirille

Jalkapallomaalivahti Bruno Fernandes on tehnyt paluun yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Brasilialainen tuomittiin vuonna 2013 22 vuoden vankeuteen rakastajansa Eliza Samudion murhan tilaamisesta.

34-vuotias Fernandes nähtiin brasilialaisen kolmosdivarin Poco de Caldasin riveissä. Edellisen kerran hän oli pelannut vuonna 2010. Uusi joukkue kohtasi harjoitusottelussa Indepediente Juruaian. Ottelua oli seuraamassa noin 200 katsojaa ja Fernandes onnistui muutamassa torjunnassa joukkueen voittaessa 2-0 lukemin.

Hän oli toiminut murhan aikaan suurseura Flamengon kapteenina. Samudiolla ja Fernandesilla oli seksisuhde, joka oli päättynyt lapsen syntymään. Fernandes ei halunnut olla tekemisissä lapsen kanssa. Samudio oli vaatinut noin 4000 euron kuukausittaista elatusmaksua ja kadonnut pian tämän jälkeen.

Naimisissa olevaa ja kahden lapsen isää syytettiin murhan tilaamisesta. Murha tapahtui Fernandesin mökillä Belo Horizontessa. Hän myönsi oikeudessa, että kahdeksan hänen ystävää kuristivat, paloittelivat ja syöttivät naisen ruumiinosat neljälle rottweilerilleen. Tekijöiden mukana oli Fernandesin vaimo Dayanne Rodrigues

Fernandes on toiveikas, että hänelle annetaan anteeksi.

– Kun paikalliset oppivat tuntemaan oikean Brunon, niin monet tulevat muuttamaan mielensä. Minulla on nyt upea mahdollisuus näyttää uusi itseni täällä, Fernandes sanoi Reutersin mukaan.

Brasilialainen ei ole vielä vapaa mies, mutta on saanut luvan olla poissa päiväsaikaan. Hän on yrittänyt aiemminkin paluuta, mutta brasilialainen tuomioistuin on kieltänyt tämän.

Lue myös:

    Uusimmat