Jalkapalloikonin tytär haluaa isänsä vankilaan – "Hän jatkaa lain rikkomista"

Jalkapalloikoni Samuel Eto'on, 42, 22-vuotias tytär Erika Do Rosario Nieves haluaa isänsä vankilaan maksamattomien elatusmaksujen vuoksi. 

Eto'o sai tyttärensä Adileusa de Rosarion kanssa. Pari seurusteli Eto'on pelatessa Real Madridissa vuosina 1997-2000. Eto'on isyys varmistui vasta viime vuoden helmikuussa oikeudellisen prosessin jälkeen. 

Oikeus päätti myös, että Eto'on tulee maksaa elatusmaksuja 1400 euroa kuukaudelta viimeisen viiden vuoden ajalta. Kamerunilainen ei ole kuitenkaan noudattanut tätä päätöstä. 

– Hän on velkaa tyttärelleen yhteensä 90 000 euroa, mutta jatkaa lain rikkomista. Erikan talous on tiukalla ja samalla Eto'o elää luksuselämää, asianajaja Fernando Osuna sanoi Diario de Sevillan mukaan.

Eto'o on aiemmin sanonut, että ei halua olla missään tekemisissä Erika-tyttären ja hänen äitinsä Adileusan kanssa.

– En voisi välittää heistä vähempää. En välitä paskaakaa, vaikka he kuolisivat. Jättäkää minut rauhaan, Eto'o on sanonut Marcan mukaan.

Eto'o saavutti urallaan muun muassa kolme kertaa Mestarien liigan voiton, kolme Espanjan mestaruutta ja olympiakullan. Hän toimii nykyään Kamerunin jalkapalloliiton puheenjohtajana. 

 

Lue myös:

    Uusimmat