Raju muodonmuutos: Nyrkkeilymaailmaa shokeerannutta iskijää ei ole tunnistaa samaksi, Cristiano Ronaldo liittyi puolustajiin – "En ole koskaan nostanut painoja"

6:41
Anthony Joshua sai revanssin Andy Ruizista joulukuussa 2019.

Nyrkkeilymaailma säpsähti kesällä 2019, kun raskaansarjan brittitähti Anthony Joshua kärsi maailmanmestaruusottelussa tappion selkeälle altavastaajalle Andy Ruizille. Joshua sai saman vuoden joulukuussa Ruizista revanssin, jonka jälkeen meksikolais-amerikkalaista ei ole nähty kehässä. Kaikessa hiljaisuudessa on tapahtunut merkittävä fyysinen muodonmuutos.

Yli vuoden ottelutauon jälkeen 31-vuotiasta Ruizia ei ole tunnistaa samaksi mieheksi. Harjoittelun taustalla on mahdollinen paluu kehään vielä tämän vuoden aikana.

Katso alapuolelta kuva Ruizin muodonmuutoksesta.

Tammikuussa kävi ilmi, että Ruiz on tehnyt yhteistyötä maanmiehensä ja ylemmän välisarjan tähtinyrkkeilijän Canelo Alvarezin valmentajan Eddy Reynoson kanssa.

– Työskentelen kovasti valmistautuessani seuraavaan otteluun, kuka ikinä asettuukaan vastaan. Kiitos Jumalalle, että olemme jälleen oikealla tiellä, Ruiz sanoi Sportbiblen mukaan.

– Tämä on hurjaa. En ole koskaan tehnyt tätä elämässäni. En ole koskaan nostanut painoja. Minulla ei ollut koskaan heidän kaltaistaan fysiikkavalmentajaa. On aika juosta. On aika päästä takaisin kuntoon. On aika harjoitella lujaa.

Inhimillisyyden rajoja koettelevasta fysiikasta läpi uransa tunnettu Ronaldo, 36, oli kuullut ystäviensä pilkkaavan Ruizin ulkoisia muotoja. Portugalilainen puuttui naljailuun nopeasti.

– Kehon ulkonäöllä ei ole merkitystä. Valmistautumisella on merkitystä, Ronaldo lausui tovereilleen.

Ruizin seuraavasta ottelusta ei ole toistaiseksi tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja