Mainos

Hälytysajossa olleen poliisiauton ja henkilöauton raju kolari: Viisi sairaalaan – poliisiauto pyöri katon kautta ympäri useita kertoja

Viime yönä hälytysajossa olleen poliisiauton ja henkilöauton välinen yhteentörmäys johti viiden ihmisen loukkaantumiseen.

Onnettomuus sattui hieman keskiyön jälkeen torstaina Kokkolassa. Heinolankaarta pitkin tullut henkilöauto oli ylittämässä Jyväskyläntien risteystä, kun yhteentörmäys tapahtui.

Poliisin mukaan samaan aikaan kiireellisellä hälytystehtävällä ollut poliisiauto tuli Jyväskyläntietä pitkin Kokkolan suuntaan ja törmäsi henkilöauton oikeaan etuosaan.

Törmäyksen voimasta poliisiauto pyöri katon kautta ympäri useita kertoja, ennen kuin se pysähtyi katolleen. Henkilöauto oli pyörinyt ympäri niin, että auton etuosa oli päinvastoin auton menosuuntaan.

Kaksi poliisimiestä edelleen sairaalassa

Onnettomuudessa loukkaantui henkilöautoa kuljettanut vuonna 1995 syntynyt mies ja hänen kyydissä ollut nainen sekä poliisiautossa olleet kolme poliisia. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin Keski-Pohjanmaan keskussairaalaan jatkotutkimuksiin.

– Saamani tiedon mukaan kaksi poliisimiestä on edelleen sairaalassa. Muut onnettomuudessa osallisena olleet ovat päässeet kotiin, Mikko Uusimäki Pohjanmaan poliisin johtokeskuksesta kertoo MTV Uutisille.

Kiireellinen hälytystehtävä johtui häiriökäyttäytymisestä

Onnettomuus keskeytti kiireellisen hälytystehtävän. Uusimäen mukaan toinen poliisipartio otti tehtävän hoitaakseen.

– Kyseessä oli hälytys häiriökäyttäytymisestä, toinen poliisipartio meni kohteeseen.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta yhteentörmäykseen. Tapauksen tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä Sisä-Suomen syyttäjänvirastosta, koska poliisi oli osallisena asiassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.