Mainos

Kolme ihmistä kuollut liikenneonnettomuudessa Mäntyharjussa – poliisia paennut rattijuoppo törmäsi kahteen autoon

Poliisia paennut epäilty rattijuoppo törmäsi edellä kulkeneeseen autoon ja siitä edelleen vastaan tulleeseen autoon, Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan.

Vakava liikenneonnettomuus sattui Mäntyharjussa Etelä-Savossa valtatiellä 381 Haapajärven kohdalla.

​​​​​​​

Poliisin mukaan vastaan tulleessa autossa kuoli kaksi ihmistä. Kolmas kuollut oli autossa, jota poliisi ajoi takaa. Epäillyn rattijuopon auto syttyi tuleen. Kuolleiden henkilöllisyydestä ei ole tässä vaiheessa tietoa.

Onnettomuuspaikka on noin 4 kilometriä Mäntyharjun keskustasta etelään. Tie onnettomuuspaikalla on edelleen poikki. Onnettomuus tapahtui noin kello 12.45.

Tie onnettomuuspaikalla on toistaiseksi suljettu.

Auto kiihdytti poliisilta pakoon

Rikoskomisario Harri Kääpä kertoo STT:lle, että poliisi sai puolenpäivän aikaan tiedon mahdollisesta liikkeelle lähtevästä rattijuoposta Mäntyharjussa. Kun partio saapui Mikkelistä paikalle noin puolen tunnin kuluttua, ajaja oli ehtinyt lähteä ilmoitetusta paikasta.

Poliisipartio jäi alueelle ja etsi epäiltyä rattijuoppoa Mäntyharjun keskusta-alueelta, kunnes havaitsi tämän autossa kaupan pihalla. Käävän mukaan epäilty ilmeisesti huomasi poliisin ja lähti ajamaan pakoon.

Auto pyrki karistamaan poliisin kintereiltään ensin Mäntyharjun keskustassa muun muassa pyöräteitä pitkin, minkä jälkeen siirtyi maantielle 80 kilometrin rajoitusalueelle. 

Poliisi kadotti auton näkyvistään pian.

– Se kiihdytti niin kovaan vauhtiin välittömästi, että poliisilta katosi näköyhteys muutamassa kymmenessä sekunnissa, Kääpä kuvaa.
Varpasentiellä noin neljä kilometriä Mäntyharjun keskustasta etelään pakoauto törmäsi ensin edellään kulkeneeseen autoon, ajautui sitten vastaantulevien kaistalle ja syttyi tuleen. Tämän jälkeen se törmäsi vastaan ajaneeseen autoon.

Käävän mukaan edellä ajaneessa autossa olleet kaksi ihmistä on viety sairaalahoitoon, mutta ensitietojen mukaan he eivät olisi loukkaantuneet vakavasti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.