Raju aikataulu paljastui: Sebastian Vettelillä vain muutama kisa aikaa pelastaa Ferrari-ura!

Jatkaako saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel Ferrarilla vai mitä hän tekee? Tämä kysymys nousee pinnalle ensi kauden aikana. Jopa yllättävän nopeasti.

Ferrarin johtoryhmä jakoi näkemyksiään kauden päätöstilaisuudessa, jossa tuli ilmi muun muassa mielenkiintoisia faktoja potentiaalisista kisakuskeista.

Ferrari-pomot ottivat kantaa muun muassa hurjina velloneisiin Lewis Hamilton -huhuihin. Kommentit koskivat myös Max Verstappenia ja Fernando Alonsoa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto paljasti myös varsin mielenkiintoisen yksityiskohdan nykyiseen kuljettajaansa Vetteliin liittyen.

32-vuotiaan Vettelin sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen. Näin ollen hän on yksi hurjista nimistä ensi kesän kuljettajamarkkinoilla.

Ferrari vihjailee poikkeavansa linjasta. Yleisesti eri tallit ovat tehneet ratkaisuja keskikesän kohdilla tai kesätauon aikana.

– Toukokuun alussa, Espanjan GP:n yhteydessä, haluamme tietää, että miten tarina jatkuu vuonna 2021, Ferrarin tallipäällikkö Binotto sanoi.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Vettelin pitää lyödä kovia näyttöjä pöytään kauden ensimmäisissä viidessä kisassa.

Vettelin yllä on liikkunut paljon huhuja siitä, että hän saattaisi jopa lopettaa F1-uransa. Binotton mukaan Ferrarin on saatava varmuus saksalaiskuskin motivaatiotasosta. Samalla ulkopuolelta tuleva hinku vie italialaistallin varsin mielenkiintoiseen asemaan.

– Ferrari hyötyy siitä, että talli on erittäin suosittu kuskien keskuudessa. Olemme etuoikeutetussa asemassa, Binotto näkee. 

Lue myös:

    Uusimmat