F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari-pomo paljasti totuuden ”Lewis Hamilton -neuvotteluista” – Max Verstappenin tulevaisuudesta uutta tietoa

1:05
Videolla puintia siitä, että voisiko Lewis Hamilton hypätä Ferrarille.

Ferrarin johtoporras otti avoimesti kantaa villeihin kuljettajahuhuihin, jotka pyörivät muun muassa Lewis Hamiltonin yllä. Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri ja tallipäällikkö Mattia Binotto puhuivat myös Max Verstappenista ja Fernando Alonsosta.

Hamilton, Verstappen ja Alonso ovat kaikki kuumia nimiä ensi kesän aikana villeillä kuljettajamarkkinoilla. 

Näistä kolmesta Ferrarin osalta eniten tapetilla on ollut Hamilton, josta on esitetty kovia väitteitä.

Italialainen Gazzetta dello Sport uutisoi Abu Dhabin GP:n alla, että Hamilton olisi tavannut Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin useita kertoja.

Ferrarin kauden päätöstilaisuudessa italialaisyhtiön toimitusjohtaja Louis Camilleri paljasti totuuden ”neuvotteluiden” takaa.

– Kyse oli tapahtumasta, minkä sisältöä on paisuteltu. Se oli yleinen tilaisuus. Heillä on yhteisiä ystäviä, Camilleri totesi.

– Olemme tietenkin imarreltuja siitä, että Lewis, kuten moni muukin kuljettaja haluaa tulla meille. Olisi kuitenkin ennenaikaista päättää mistään juuri nyt, Camilleri jatkoi.

Ferrari-johto kommentoi myös muita vaihtoehtoja kauden päätöstilaisuuden yhteydessä.

Esille nousi kaksi nimeä: Max Verstappen ja Fernando Alonso.

– Verstappenin kohdalla Camilleri sanoi kategoriallisesti ei. Hollantilainen on katsomassa enemmän Mercedeksen suuntaan, Motorsportin toimittaja Franco Nugnes kirjoitti.

Alonson kohdalla Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto otti suoran kannan.

– Juttelimme hänestä, Binotto paljasti.

– Mutta hän ei istu enää meidän suunnitelmiimme, Binotto jatkoi.

Sen sijaan Ferrari aikoo tutkailla nykyisen kuljettajakaksikkonsa jatkoa. Monacolaisen Charles Leclercin sopimus on voimassa myös kaudella 2021. Kysymysmerkit kääntyvät saksalaisen Sebastian Vettelin suuntaan. Vettelin nykyinen sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen.

– Kyse ei ole siitä, että onko hän tehnyt virheitä vaiko ei. Kyse on enemmän siitä, että miten hän näkee oman tulevaisuutensa ja miten me näemme omamme, Binotto muotoili.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja