Mainos

Raivo somepostauksesta: Nainen hyökkäsi nuoren morsiamen kotiin asemiesten kera – isän uroteko pelasti naisen ja vatsassa olevat kaksoset

1:27

Somepostaus häistä sai aikaan mustasukkaisuusvyydin, joka äityi verilöylyksi Yhdysvalloissa. Urhea isä heittäytyi luotimereen tytärtään suojellakseen. Asiasta kertoi muun muassa Philly.

23-vuotias philadelphialainen nuori nainen vietti häitään sunnuntaina. Hän oli myös viidennellä kuulla raskaana ja odotti kaksosia.

Naisen yksi elämän onnellisimmista päivistä muuttui kuitenkin hirvittäväksi tragediaksi, kun hänen 74-vuotias isänsä joutui heittäytymään luotimereen pelastaakseen tyttärensä ja tämän syntymättömien lastenlastensa hengen.

Raivo puhkesi Facebook-päivityksestä

23-vuotias nainen oli aikaisemmin päivällä päivittänyt sosiaaliseen mediaan hääpäivästään, jonka aviopuolison entinen vaimo oli nähnyt Facebookissa. Tästä tulistuneena ex-vaimo oli rynnännyt seurueensa kanssa naisen kotiin.

Riitaisen sananvaihdon jälkeen ex-vaimon mukana olleista miehistä ainakin kaksi oli ottanut esiin käsiaseen.

– 32-vuotiaan tyttären isä heittäytyi luotien eteen ja otti luodit vastaan, kertoo luutnantti John Walker.

Motiivina mustasukkaisuus

Poliisn mukaan välikohtauksessa ammuttiin 17 laukausta. Isää ammuttiin ylävartaloon jopa kymmenen kertaa. Myös tytär sai kaksi luotia, joista yksi osui hänen lantioonsa ja toinen jalkaansa.

– Liian usein kahakassa ihmiset eivät osaa hillitä tunteitaan. He menevät kotiin, ottavat aseen ja seuraavaksi he ampuvat ja lopputuloksena on hirvittävä järkytys, luutnantti Walker kommentoi medialle. 

Poliisin mukaan ampumisen motiivi oli mustasukkaisuus. Poliisi kertoo, että raskaana olevan naisen tila on vakaa ja hänen kaksosensa ovat kunnossa. Kymmenen luotia saaneen isän tila on poliisin mukaan kriittinen.

Poliisi etsii ampumavälikohtauksessa osallisena olevia henkilöitä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.