Mainos

Järkyttävä teko: Mies ampui vauvaa päähän – oli saanut lapsen äidiltä pakit aiemmin samana iltana

1:25
Poliisi kommentoi järkyttävää tapausta CNN:n videolla

Poliisi uskoo, että 10 kuukauden vauvaa ammuttiin päähän Kaliforniassa, koska vauvan äiti antoi miehelle pakit, kertoo Washington Post.

Tapaus sattui syntymäpäiväjuhlissa, joihin lapsen äiti, 18-vuotias Deziree Menagh oli osallistunut lauantai-iltana tyttärensä kanssa.

Juhlissa oli osallisena myös mies, 23-vuotias Marcos Echartea, joka oli Menaghin kertomuksen mukaan lähestynyt häntä. Mies oli pyytänyt Menaghia istumaan hänen syliinsä ja yrittänyt saada häntä lähemmäksi tarttumalla häntä kädestä. Kaksikko oli poliisin mukaan tavannut toisensa vasta viikkoa aiemmin.

Useita laukauksia

Miehen lähestymisyrityksistä vaivaantunut äiti oli päättänyt lähteä juhlista tyttärensä ja miespuolisen ystävänsä kanssa, kun ampumavälikohtaus sattui.

Poliisin mukaan autoa ajanut ystävä oli tuntemattomasta syystä päättänyt tehdä u-käännöksen, ajaa takaisin juhlapaikalle ja pysäyttää auton.

Kun auto palasi parkkipaikalle, Echartea otti esiin käsiaseen ja ampui useita laukauksia. Yksi laukauksista osui vauvaa päähän.

Auton lasi pelasti

Poliisin mukaan auton ikkunan lasi hidasti luotia jonkin verran, mikä saattoi pelastaa pienen tytön hengen.

Lapsi vietiin välittömästi sairaalaan ja hänelle tehtiin hätäleikkaus, jossa luodinpalaset poistettiin tytön päästä. Lapsen tila on tällä hetkellä kriittinen, mutta vakaa.

Echartea saatiin tapahtumapaikalta kiinni ja häntä syytetään kolmesta murhan yrityksestä. Poliisin mukaan miestä epäillään myös toisesta ampumatapauksesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja