Eronnut nainen juhli sinkkuuttaan grillijuhlassa: Mies ampui ex-vaimon sekä seitsemän ystävää – "Täällä ei ole nähty mitään vastaavaa"

Kun Florida kärvisteli Irma-hurrikaanin kourissa sunnuntaina, sattui toisaalla Yhdysvalloissa jälleen traaginen ampumatapaus. Mies ampui ex-vaimonsa ja hänen seitsemän ystäväänsä Planon kaupungissa Dallasissa.

Ex-vaimo oli viettämässä ystäviensä kanssa iltaa parin entisessä yhteisessä kodissa, joka oli erossa jäänyt vaimolle. Ystäväporukka vietti iltaa grillauksen ja amerikkalaisen jalkapallon katsomisen merkeissä, kun 32-vuotias mies yhtäkkiä saapui paikalle ja ampui kohti yhdeksää ihmistä. Kaksi kiidätettiin sairaalaan, seitsemän kuoli paikan päällä. Asunnossa ei ollut alaikäisiä lapsia.

Nämä kahdeksan menehtyivät:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen sairaalaan viedyistä, nuori nainen, selvisi ammuskelusta hengissä. Hän on yhä tehohoidossa sairaalassa.

Tapauksesta kertovat muun muassa The Washington Post, NBC 5 ja People Crime, jonka mukaan poliisi saapui paikalle nopeasti, koska oli saanut useita ilmoituksia laukauksista. Poliisi ampui tekijän. 

– Täällä ei ole nähty mitään vastaavaa, näin montaa ammuttua yhdellä kertaa, kommentoi Planon alueen poliisipäällikkö järkyttyneenä tiedotustilaisuudessa.

– Olemme yksi turvallisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa. Tämä on kauhea tapaus ja otamme osaa perheiden ja läheisten suruun.

Kaikki uhrit olivat 22-33-vuotiaita nuoria aikuisia.

Pariskunta oli ollut yhdessä muutaman vuoden ja olivat eronneet. heinäkuussa. Naisen äidin mukaan mies ei vielä ollut päässyt erosta jaloilleen, kun taas nainen oli jo jatkanut elämäänsä.

– Tyttäreni oli juuri juhlimassa sinkkuuttaan ja "uuden elämänsä" alkua ystäviensä kanssa, uhrin äiti kertoi järkyttyneenä amerikkalaisille tiedotusvälineille.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Yhdysvaltalaismedian mukaan poliisi on vahvistanut avioeron motiiviksi joukkosurmalle.

Lue myös:

    Uusimmat