Mainos

Raivaustyöt haittaavat Jyväskylän ohitusliikennettä

Jyväskylän ohitusliikenne häiriintyy vielä tänään onnettomuusveturin siirron vuoksi. Ylikomisario Tuomo Viitaniemi Jyväskylän järjestyspoliisista ei puolen päivän aikaan osannut sanoa tarkasti, koska veturi siirretään ja kauanko siirto vie aikaa. Myönteisen palautteen lisäksi eilisen liikenteen sujuvuudesta Jyväskylässä on kuulunut myös arvostelua.

-Liikenteenohjaus onnettomuuspaikalla on poliisin tehtävä. Onnettomuuspaikan eristäminen ja liikenteenohjaus tehtiin heti kun pelastustyöt oli saatu käyntiin. Opasteita ei tietenkään voi heti onnettomuuden satuttua olla käytettävissä, mutta tielaitos toimitti ne varsin nopeasti ja liikenne ohjattiin Kuokkalan kautta eteenpäin, Viitaniemi sanoo.

-Tilanne oli aluksi melko kaoottinen. Jokaisen pitäisi ymmärtää, että pelastaminen on päätehtävä. Toki teemme parhaamme myös liikenteen sujuvuuden hyväksi, mutta pientä viivytystä täytyy myös sietää, kun on näin isoista asioista kysymys.

Viitaniemen mukaan rantaväylän etelästä pohjoiseen kulkeva kaista avattiin liikenteelle aamuyöstä heti kun tutkinta salli. Etelään päin kulkevat ohjattiin Vaasankadun ja Hannikaisenkadun risteyksen kautta. Liikenne palautuu normaaliksi vasta kun ratapihan raivaustyöt on saatu päätökseen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.