Mainos

Raimo-ukin, 82, treffi-ilmoitus poiki valtavasti postia – "Olen tavannut niin hienoja leidejä"

82-vuotias Raimo Palin sai somen sekaisin elokuussa, kun hänen lapsenlapsensa julkaisi hänestä treffi-ilmoituksen. Ja kutsuja sateli – niin paljon, että niitä on vieläkin kahlaamatta vaikka millä mitalla.

Raimo Palinia naurattaa. Lapsenlapsi Rasmuksen Facebookiin laittama treffi-ilmoitus poiki niin paljon yhteydenottopyyntöjä naisilta, ettei hän ole ehtinyt niitä kaikkia edes lukea. Muutaman kanssa on toki jo soiteltu ja kahviteltukin.

– Hirveen hienoja, iäkkäitä leidejä ovat olleet. Meillä on ollut tosi kivoja kahvitilaisuuksia, tien päältä tavoitettu Palin kertoo.

Tien päältä sen takia, että Palin asuu osaksi Viron Saarenmaalla, osin Espoossa. Tällä kertaa hän on matkalla Saarenmaalle. Suomeen hän tulee seuraavan kerran marraskuussa, kun on edessä käynti silmälääkärin pakeilla.

"Kunhan Kehä III:n sisältä olisi"

Sen kummempia kriteereitä Palin ei leideilleen aseta, mutta yksi on tärkeä: Kehä III:n sisäpuolelta tulisi käytännön syistä olla.

– Kunhan olisi seurallinen ja elämäntavoiltaan vähän samanlainen. Tämä matkustelu on niin kivaa, Palin sanoo viitaten reissaamiseen Viron ja Suomen välillä.

Yhä edelleen hurmuri-Raimo siis odottelee kirjeitä ja on valmis kahvittelemaan.

– Kirjeet olivat mukavia, niissä oli useimmissa valokuva ja puhelinnumero mukana, Palin kertoo ja lisää yhteydenottojen tulevan lapsenlapsen kautta, sillä hänellä itsellään ei tietokonetta ole. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.