Seksikolumni: Mummeli haki seuraa tositarkoituksella – pöyristyi rivoista vastauksista

Iäkäs nainen sai kymmeniä törkeitä vastauksia seuranhakuilmoitukseensa.

Tuttavani on aivan tavallinen suomalainen 67-vuotias nainen Ja myös näyttää sitä. Hänellä on viimeisten parin kymmenen vuoden aikana (reilusti) pyöristynyt vartalo, jota hän peittää säkkimäisillä vaatteilla, ohuet, harmaantuneet, päänmyötäiset hiukset, vähän meikkiä ja järkevät kengät. Hän on kaurapuuroa, ei erotu massasta millään tavalla.

Silti hän sai kymmeniä villejä seksikyselyjä treenatuilta nuorilta miehiltä. Nuolemista, nyrkkinaintia, ryhmäseksiä, alistamista, anaalia – tuttavani saamia yhteydenottoja ei voi punastumatta lukea.

"Haluaisin nuolla p****asi. Pääsen duunista kuudelta, tavataanko silloin? Ethän peseydy."  – Mies 23

"Oot todella kuuma mummo. Muija ja lapset lähtee mökille, mulla olis viikonloppuna aikaa antaa sulle tosi kovaa kyytiä."  – Mies 35

Seuranhakuilmoitus lähti käsistä

Tuttavani, kutsuttakoon häntä vaikkapa Maijaksi, on tuntenut jo pitkään itsensä yksinäiseksi ja päätti viimein, meidän muiden rohkaisemana, laatia seuranhakuilmoituksen – tietysti tositarkoituksella, tasokkaaksi mainostetulle ja varttuneemmalle väelle suunnatulle maksulliselle senssipalstalle.

Ilmoituksessa haettiin sivistynyttä, kirjallisuudesta, klassisesta musiikista, teatterista, konserteista ja keskusteluseurasta kiinnostunutta samanikäistä seuraa.

Huolella laadittuun ilmoitukseen vastattiinkin nopeasti, paha vain, että tarjokkaat olivat aivan väärää kohderyhmää. Ensimmäisen illan aikana ”Maija” sai 38 viestiä (kyllä, kolme-kymmentä-kahdeksan) puhdasta seksiviestiä. Lähettäjistä vanhin oli 42 vuotias ja suurin osa parikymppisiä (kyllä, 20–30-vuotiaita).

"Kelattiin frendin kanssa, että voitais tulla panee sua. Saat kumpaanki holeen."

"Hyvät tissit, lähetä nakukuva, tekee mieli runkata. Otatko muuten pe*seeseen?"

"Oot varmaan ihan puutteessa? Mul on 22 senttii ja paksu kans. Tykkään panna vanhempii muijii."

"Maksan satasen, jos otat multa poskeen."

"Oon aina runkannu ku ajattelen mun famua ja sä näytät ihan siltä. Olis ihanaa, jossa saisin ladata sun naamalle."

Viestit pelästyttivät

En tunne ketään, en ketään muuta, joka olisi saanut yhtä paljon yhtä törkeitä vastauksia. Joko kaikki Suomen pervot ovat löytäneet juuri tämän ilmoituksen, tai sitten nuoret hyvännäköiset miehet kuolaavat joukolla harmaantuneiden mummeleiden perään.

"Lähetä mulle sun pikkarit. Ei mitään pitsihörhellyksiä, sellaset mummomalliset."

"Oon 19 vee ja tarttisin vähän opastusta seksijutuissa. Voisitsä vähän opastaa mua? Voisin olla vaikka sun orja. Haluisin erityisesti oppia nuolemaan kunnolla."

"Haluisin, että sä runkkaisit mua ja antaisit välillä piiskaa."

Eikä siinä mitään, kyllähän minä itsekin arvostan kokemuksen tuomia naimataitoja, kuten viimeksi jo kerroinkin.

Ja muutenkin on huojentavaa tietää, että minullekin voi olla menekkiä sitten, kun vuosia on mittarissa saman verran. Eikä ulkonäönkään tarvitsee olla uskomaton. Luojalle kiitos nuorista, treenatuista, himokkaista pervomiehistä, odotan jo pöksyt märkänä tapaamistamme 20–30 vuoden kuluttua!

Paha vaan, että ”Maija” ei saamiaan vastauksia arvostanut, suorastaan pelästyi niitä. Hän kun on uskonnollisesta perheestä ja ollut seksisuhteessa elämänsä aikana tasan yhden miehen, reilut 20 vuotta sitten kuolleen Penttinsä kanssa. Mutta tätä ei kerrota pervoviestejä lähettäneille miehille. Hehän vain villiintyisivät entisestään! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja