Mainos

Some villiintyi Raimo-ukin, 82, treffi-ilmoituksesta – taustalla lapsenlapsen tempaus

Sosiaalisen median hurmanneen treffi-ilmoituksen päätähti, 82-vuotias Raimo Palin, vastaa puhelimeen nauraen eikä tahdo saada selvää soittajasta. Kyse ei ole suinkaan huonosta kuulosta, vaan hoidossa olevan koiran laulunäytöksestä.

– Täällä on tyttären koira hoidossa, ja se aina innostuu tästä puhelimen melodiasta niin, että alkaa laulaa, Palin kertoo.

Espoolainen Palin on noussut viime päivinä monen suomalaisen tietoisuuteen lapsenlapsensa tekemän ilmoituksen kautta. Siinä lapsenlapsi kertoo koskettavasti ukistaan, joka olisi nyt valmis lähtemään treffeille.

– Sinkkumiesleski vailla vertaa! Juteltiin tässä elämästä ja kovasti ukki kaipais seuraa. Mutta ei sitä seuraa kotisohvalta löydy eikä nää enää missään flowssa pyöri, hän kirjoittaa.

Ilmoitus on saanut useita tuhansia jakoja ja siitä on kerrottu jo muutamassa valtakunnallisessa mediassa. Kommenteissa ilmoitusta kuvataan vuoden parhaaksi FB-päivitykseksi sekä maailman hurmaavimmaksi treffi-ilmoitukseksi.

Palin kertoo, että kaikki lähti nopeasta päähänpistosta.

– Ihan ajankuluksi keksittynä leikkinä se lähti liikkeelle. Olimme laivalla tulossa Suomeen ja lapsenlapseni kysyi, että mitä jos tällaisen laittaisin. Minä vastasin, että siitä vaan! Hänellä oli hirmuisen hauskaa, kun hän sitä kirjoitti. Kyllä tämä suosio on yllättänyt meidät kaikki, ei tätä kukaan voinut arvata, Palin nauraa.

Palin kertoo, että vasta yksi rouva on soittanut suoraan hänelle, muut mahdolliset seuralaiset on ohjattu ottamaan yhteyttä lapsenlapseen.

– Jos ehdokkaita on, niin ilman muuta olen valmis lähtemään treffeille. Loppujen lopuksi olen yksinäinen mies. Toki minulla on lapsia ja lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia, jotka ovat elämässäni, mutta olenhan minä heidän kuvioistaan vähän ulkona.

Yksinäisyys alkoi, kun Palinin elämän rakkaus, vaimo, jonka kanssa he olivat olleet yhdessä yli 60 vuotta ja naimisissa 56 vuotta, kuoli vakavaan sairauteen vuonna 2011.

– Se oli karmeaa. Se otti koville, pari vuotta meni surussa. 

Nyt Palin asuu Espoossa lähellä isoa kauppakeskusta. Espoolaisasunnon lisäksi Palinilla on asunto Virossa Saarenmaalla, jossa hän käy monta kertaa vuodessa.

– Tässä minä matkustan edestakaisin Suomen ja Viron välillä. Siellä fillaroin päivittäin 10 kilometrin lenkin joka päivä. Se on ihana lenkki, siinä näkee luontoa näiden kaupunkiasuntojen vastapainoksi, hän kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.