"Pettääkö miehesi? Tule tasaamaan tilit" – Harrin päänmenoksi 1990-luvulla juonittu polttarivitsi lähti kiertämään somessa

Kaverit tekivät Harrille ikimuistoisen polttarijäynän – härski lehti-ilmoitus 90-luvulta leviää nyt somessa 1:33
Katso, miten Harri reagoi itse somesuosioon.

Harri Saarion kaverit ja sukulaiset halusivat pilailla hänen kustannuksellaan polttareiden kunniaksi reilut 30 vuotta sitten laittamalla hänestä ilmoituksen lehteen.

Pettääkö miehesi? Tule tasaamaan tilit.

Näin tuumittiin Harrin nimellä, kuvalla ja puhelinnumerolla varustetussa lehti-ilmoituksessa, joka ilmestyi Nurmijärven Sanomissa vuonna 1990. Lehti-ilmoitus sai hiljattain uutta näkyvyyttä, kun siitä jaettiin meemi nurmijärveläisten puskaradioryhmään Facebookissa.

– Siinä on kyse kavereiden ja osittain sukulaisten järjestämästä polttaripilasta, ilmeisen onnistuneesta. Tosin sikäläinen tuleva morsian ei siitä ollut kauhean innoissaan, koska ilmoitus aiheutti melko hyvän puhelinsoittorumban, Harri Saario kertoo MTV:lle.

Puhelin soi viikkoja

Ilmoitus päätyi aikanaan lehteen muutaman kaverin ja sukulaisen ideasta. Saario sai tietää pilasta tullessaan kotiin polttaripäivänään.

– Se oli kotona ensimmäisenä vastassa, että tällainen ilmoitus on lehdessä. Vaimo arvasi heti, että se on polttaripila. Ja polttarit olivat vielä samana iltana. Nurmijärven Sanomat tuli siihen aikaan tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Tämä oli varmaan torstain lehti, mihin se ilmestyi melko tarkkaan päivälleen 33 vuotta sitten.

Sen jälkeen kihlaparin lankapuhelin soi, etenkin päivisin. Saarion mukaan puheluja tuli melkein kuukauden ajan.

– Puheluita tuli naisilta ja miehiltä, itse olin päivätöissä ja sikäläinen vaimo kotona, hän joutui niihin vastailemaan. En oikein uskonutkaan, että niitä tulisi. Rouvilta tuli kyselyä, että mitä pitää tehdä, kun mies pettää. Miehiltä tuli ihan tappouhkauksia. Alkoi vissiin jotain miespuolista ahdistamaan tämä ilmoitus.

Harrin päänmenoksi 1990-luvulla juonittu polttarivitsi lähti kiertämään somessa – mies sai aikanaan vitsistä myös tappouhkauksen 3:29
Katso Harrin pidempi haastattelu tästä. Juttu jatkuu alla.

Suhtautuu asiaan huumorilla

Ilmeisesti ilmoitus on jäänyt joidenkin nurmijärveläisten mieleen pidemmäksi aikaa.

– Varmaan 12 vuotta kuvan julkaisun jälkeen tapasin pari vanhempaa naista, jotka tiedän samalta alueelta. He muistivat, että "sullahan oli se ilmoitus siellä lehdessä".

Saario sanoo, että häntä ei varsinaisesti haittaa, vaikka kuva ponnahti yllättäen nyt julkisuuteen uudelleen. Hän osaa suhtautua asiaan huumorilla.

– Eihän siinä mitään, ajattelen, että ei tarvitse mieltään pahoittaa aivan kaikesta. Ajattelin, jos joku saa ilmoituksesta iloa, sehän on ihan hyvä, Saario pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat