Räikkösen esikoisella hulppea tulevaisuus – perheaikaa Sveitsissä

Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen esikoisen on määrä syntyä yksityissairaalassa Sveitsissä. Virtanen on kertonut Ilta-Sanomille, että perhe tulee viettämään aikaa Sveitsissä myös synnytyksen jälkeen.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen ensimmäinen lapsi syntyy Sveitisissä Zugin kantonin sairaalassa lähellä pariskunnan Sveitsin kotia Villa Butteflyä.

Pienokainen saa erikoiskohtelua heti taipaleensa alkumetreillä: Zugin kantonin sairaala on yksityissairaala, joka mainostaa synntysosastonsa keskittyvän erityisesti pariskuntien yksityisiin tarpeisiin. Sairaalasta onkin mahdollista varata perhehuone, jossa voi viettää aikaa synnytyksen jälkeen.

Sairaalalla on yhteensä 850 työntekijää, kun esimerkiksi Kätilöopistossa, Jorvissa ja Naistenklinikalla naistentauteja ja synnytyksiä hoitaa noin 1000 työntekijää.

Virtanen on kertonut Ilta-Sanomille, että hän ja Räikkönen viihtyvät Sveitsin Villa Butterflyssä, ja että perhe aikoo viettää siellä paljon aikaa lapsen syntymän jälkeen.

Kun lapsi kotiutuu sairaalasta, hän pääsee siis tutustumaan vanhempiensa moderniin, hulppeaan luksushuvilaan, jossa uutta tulokasta odottavat uima-altaat niin sisällä kuin ulkona sekä luodinkestävät ikkunat.

Villa Butterfly sijaitsee vauraassa Baarin kaupungissa. Pienessä kaupungissa on yli 22 500 asukasta eli se on vain hieman Torniota suurempi – esikoinen ei joudu ensipäivinään totuttelemaan suurkaupungin vilskeeseen.

Lue myös:

    Uusimmat