Räikkönen myymässä hulppeaa perheautoaan? Sama Audi oli otsikoissa myös vuosi sitten

Pääkaupunkiseudulla on myynnissä varsin äreä Audi RS6. MTV:n tietojen mukaan kyseessä on Kimi Räikkösen entinen menopeli.

Kattavasti varustellun vuosimallin 2014 Audi RS6:n tämänhetkinen hintapyyntö on yli 130 000 euroa. Uutena autoverollinen perusmalli irtoaa noin 190 000 eurolla, mutta lisävarustelistalta on ruksittu muun muassa hiilikuituinen ulkonäköpaketti, Bosen äänentoistojärjestelmä, pimeänäköavustin ja lintuperspektiiviäkin tarjoileva peruutuskamera. Auton hinta on uutena ollut tiettävästi reilusti yli 200 000 euroa.

Nelilitraisella V8-bensakoneella varustettu auto tuottaa 560 hevosvoimaa, joiden avustuksella se kiihtyy nollasta sataan 3,9 sekunnissa. Auto on nelivetoinen.

Audi RS6 Avant - joka iskän unelma-auto 1:23

Räikkösen farmari-Audi nousi otsikoihin myös viime syksynä, kun Seiskan artikkelissa kerrottiin auton määräaikaiskatsastuksen olevan kaksi kuukautta myöhässä. Asia paljastui, kun lehden lukija oli bongannut Kimin ja Mintun autoineen Lehtisaaren Alepan pihalta Helsingissä ja teki Trafin palveluun haun rekisterinumeron perusteella.

Auton myyjä halusi pysyä nimettömänä.

***

Kimi pääsi tyyppaamaan Alfa Romeon tehomallia 1:29

Lue myös:

    Uusimmat